DOLAR 32,4295
EURO 34,4394
ALTIN 2485,609
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cosmed ile Sevgililer Günü’nde mükemmel görünmek hayal değil

    Cosmed ile Sevgililer Günü’nde mükemmel görünmek hayal değil
    05.02.2018
    A+
    A-

    COSMED, Sevgililer Günü’nü kusursuz bir görünümle karşılamak isteyenlerin yanında oluyor. Sağlıklı bakımın herkesin hakkı olduğuna inanan COSMED, birbirinden özel dört farklı ürünüyle hem kadınlara, hem de erkeklere kusursuz bir görünüm sunuyor.

    Dünyanın en müthiş hislerinden biri olan aşkın günü 14 Şubat, aşıklar tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu özel günde birlikte geçirilecek anlara yakışacak kusursuz bir görünüme sahip olmak isteyip, işe nereden başlayacağını bilmeyenlere ise COSMED muhteşem ürünleri ile yanıt veriyor.

    Her yaşa ile cilt tipine uygun geliştirdiği ürünleriyle tüm ihtiyaçları karşılayan COSMED, birbirinden özel 4 farklı ürünü ile Sevgililer Günü hazırlıklarına damgasını vuracak.

    İlk adım cilt temizliği

    Sağlıklı ve taze bir cilde sahip olmanın yolu cildi temizlemekten geçiyor. Cildin ölü hücrelerden, makyaj, çevre kirliliği gibi etmenlerden ve siyah noktalardan arındırılması büyük önem taşırken,

    cilt tipine uygun ürünler kullanmak da ışıl ışıl görünümün anahtarlarından. COSMED ALIGHT Arındırıcı Toz Temizleyici’nin enzim peeling etkisiyle cildi arındırarak tüm bu problemleri çözüyor ve su ile aktif hale gelen bitkisel enzim yapısı sayesinde cildin daha pürüzsüz ve aydınlık olmasını destekliyor. Lekeli ciltlerin sonuç almasında oldukça etkili olan ALIGHT Arındırıcı Toz Temizleyici, hassas ciltler hariç tüm cilt tiplerinde kullanılabiliyor.

    Yağlı görünümü yok edin

    Yağlı ciltlere özel COSMED COMPLETE BENEFIT Matlaştırıcı ve Dengeleyici Krem, ciltteki aşırı yağlanmayı dengeliyor ve gün içinde oluşan cilt parlamalarını önlemeye yardımcı oluyor. Ciltte ölü hücrelerin birikimini ve akne oluşumuna neden olan mikroorganizmaların gelişimini önleyen ve cilde yenilenebilmesi için gerekli minerallerin kazandırılmasına yardımcı olan krem, pürüzsüz cilt dokusunun oluşumuna da katkı sağlıyor.

    Son dakika sivilcelerinden korkmayın

    Özenilen günlerde çıkmak için sözleşme imzalamışçasına çalışan sivilceler artık kâbusumuz olamayacak. Çünkü COSMED COMPLETE BENEFIT Kontrol Jeli işi ele alıyor ve son dakika aknelerini hızla iyileştirip sivilce oluşumunun önüne geçerek, güzelliğe gölge düşmemesine yardımcı oluyor. Kurutucu özelliğe sahip, yağlı ve akneli ciltler için özel olarak geliştirilen jel, içeriğinde bulunan özel formüllü aktif bileşenler ile sebum salgısını düzenlenmesini ve sivilcelerin kontrol altına alınmasını destekliyor.

    Mükemmel görünümü sağlıklı saçlar ile tamamlayın

    Saçın keratin bütünlüğünü korumasına ve yeniden kazanımına destek olan HAIR GUARD Canlandırıcı Saç Kremi, saç tellerini kırılmalara karşı güçlendiriyor ve kolay taranmasını sağlıyor. Saçlara parlaklık kazandıran saç kremi, yıpranmış saç tellerinin bütünlüğünün de korunmasını sağlıyor.

    COSMED’in uluslararası standartlardaki güvenilir ürünleri yetkili eczaneler ve Watsons mağazalarında satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.