DOLAR 32,5979
EURO 34,8122
ALTIN 2496,956
BIST 9472,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Country stilin modern yorumu; Eva Yatak Odası

    Country stilin modern yorumu; Eva Yatak Odası
    06.07.2019
    A+
    A-

    Kendine özgü çarpıcı dokunuşlarıyla adından söz ettiren Loda tasarımları, yatak odalarınıza vazgeçemeyeceğiniz bir perspektif sunuyor. Doğalıktan ödün vermeyen ve modern çizgilerin buluştuğu sanatsal bir ahenk yaratan Eva Yatak Odası, sizlere eşsiz bir deneyim fırsatı sunmaya hazırlanıyor.

    Zarafet ve şıklığın eşsiz uyumu

    Retronun zenginleştirilmiş sadeliğinin ve modern tasarımın ön planda olduğu Eva Yatak Odası, mermer ve ahşabın ahengi ile zarafeti yatak odalarına taşıyor. Ahşap kaplamasıyla tabiatın ruhunu yansıtan Eva Yatak Odası, yıldız parçası olan rafine çizgilerdeki gardırobu, iki büyük sürgülü kanattan oluşan kapıları, geniş iç hacmiyle kullanım kolaylığı sunuyor.

    Eva’nın zarif dokunuşlarla tasarlanmış karyolası sıcak ve sakin bir atmosfer yaratırken kusursuz işçilikle hayat bulan başlığı güçlü bir tasarım anlayışı ortaya koyuyor. Oval formdaki komodinleri ve pirinç detaylı ayakları takıma görsel bir geçiş sağlamayı ihmal etmiyor. Tercih ettiği dizayn dili ve yaratıcı tasarımlarıyla yaşam alanlarında dekorasyon kolaylığı sağlayan Loda Mobilya, her anınıza eşlik ederek yaşam kalitenizi arttıracak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.