DOLAR 32,506
EURO 34,8236
ALTIN 2490,268
BIST 9534,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Crate and Barrel ile kahve keyfi

    Crate and Barrel ile kahve keyfi

    Crate and Barrel’ın şık ve kullanışlı ürünleri ile kahve kokusu yaşam alanlarına yayılıyor

    Tasarım ve fonksiyonelliği bir arada sunan ürünleri ile hayatın her alanına eşlik eden Crate and Barrel, kahve keyfinizi evinizde yaşamanız için gerekli olan her şeyi sizler için bir arada sunuyor.

    Crate and Barrel, geniş ürün yelpazesi ile kahve tercihinize en uygun kahveyi hazırlamanız için ilham kaynağı oluyor. Keyifli bir espresso yapımı için Bialetti ® Moka Alüminyum Espresso Demliği sunan Crate and Barrel, kahvesini French Press tekniği ile hazırlamak isteyenlere ise Bodum® Chambord Bakır French Press’i, Bodum® Columbia Paslanmaz Çelik Termal French Press’i ve Bodum ® Eileen Beyaz French Press’i öneriyor.

    Zekice tasarlanmış ve ocak üstünde kullanılan Bialetti® moka espresso makinesi, kahve severlerin vazgeçilmezi oluyor. Enfes bir espresso için tek yapmanız gereken, makinenin alt haznesine su doldurularak filtresine espresso veya ince öğütülmüş kahve ilave etmek ve ocak üzerine yerleştirmek. Kendine özgü kubbe kapağı ve klasik piston tekniğiyle zengin aromalı kahveler yapmanıza olanak veren Bodum® Chambord Bakır French Press, bakır kaplama gövdesiyle dikkat çekiyor. Orijinal, kubbe kapaklı French Press’in üreticilerinin elinden çıkan, paslanmaz, termal özellikli Bodum® Columbia Paslanmaz Çelik Termal French Press; rahat, geniş tutacağı ve çevirmeli kapağıyla klasik demliği günümüzün modern mutfak ve masalarına hazır hale getiriyor. İrlandalı tasarımcı Eileeen Gray’den ve Paris kafelerinden yola çıkılarak tasarlanmış Eileen French Press ise cam haznesini çevreleyen, modern geometrik motiflerden oluşan beyaz paslanmaz çelik ile göz dolduruyor.

    Crate and Barrel, kahvenizin saklama aşaması için de ideal çözümü sunuyor. Airscape Kahve Kutusu, kahvenin tadını değiştiren oksijene geçiş vermiyor. Airscape kahve kutusunda kullanılan patentli kilit sistemi, havayı dışarı atarak kapağın yerine oturmasını sağlıyor.

    Kokusu ile gönülleri fetheden kahvenizin sunumu için ise Crate and Barrel, 1900’lü yılların Viyana dekorasyon stilinden esintiler taşıyan Kathleen Wills tasarımı Staccato Fincanı ve modern, düz hatlarla güncellenmiş formuyla kahve içmek için keyifli bir seçim olan Irish Coffee Bardağı öneriyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.