DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Crate and Barrel, yaşam alanlarını ufak dokunuşlarla tamamlıyor

    Crate and Barrel, yaşam alanlarını ufak dokunuşlarla tamamlıyor
    06.11.2017
    A+
    A-

    Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, fark yaratan ürünleri ile evlerini tazelemek isteyenler için ilham kaynağı oluyor

    Şık ve kullanışlı ürünleri ile yaşam alanlarına keyif ve mutluluk katan Crate and Barrel, yaşam alanlarını tamamlayacak ürünleri bir arada sunuyor.

    Dekoratif Objelerle ufak dokunuşlar…

    Crate and Barrel, evinizin ruhunu yenilemek için ışıltılı bir koku sunuyor. Tamamen Crate and Barrel’a özgü, el ile şekil verilmiş, soya karışımı mum koleksiyonu ile kendi tarz ve ruh halinizi en iyi şekilde yansıtabilirsiniz. Gardenya ve İncir Kokulu Mumda sakinleştirici etkiye sahip gardenya ve sütümsü tatlılığıyla incir kokusu birleşerek yosun, şeftali, gül, ylang ylang, hindistan cevizi ve hafif misk otu esanslarıyla karışıyor.

    Branch Mumluk, tıpkı bir ağaç dalı gibi zarifçe uzanıyor. Klasik bir sonbahar masası hazırlamışsanız, bu rustik mumluk mükemmel bir seçim olurken, Açık Gri Büyük Boy Vazo ise organik kıvrımları ve sırlanmış yüzeyi ile evinize ve işyerinize çok yakışacak.

    Elde örülmüş Pramana Gazetelik, rattan ve ahşabın buluştuğu sıcak kahverengi tonuyla dikkat çekerken, Kiwi Kuşu Dekoratif Obje ister ayakta dursun ister otursun her şekilde göz dolduruyor. Live Geniş Yer Aynanın iki yanını saran işlenmemiş akasya ağacı parçaları ise ürüne doğal ahşap yapılarıyla organik bir zenginlik kazandırıyor.

    Sofralarınız için…

    ABD’deki önde gelen damıtma tesislerinden ikisi olan Sam Calagione ve Sierra Ken Grossman’ın katkılarıyla tasarlanan India Pale Ale Bira Bardağı, dünyanın en eski cam üreticilerinden Spiegelau tarafından, bu popüler birayı servis etmek için özel olarak üretildi. Dalgalı, yüksek tabanı ve yuvarlak formu ile biranın değişen aromatik profillerini sergileyen bardak köpüğü korurken, içim sırasında biranın kokusunun rahatlıkla duyulabilmesi için gerekli açıklığı bırakıyor.

    Carter McGuyer tasarımı, üç parçalı Carter Kokteyl Shaker, Manhattan, Martini gibi kokteylleri ve diğer buzlu içkileri karıştırmak ve süzmek için mükemmel bir alternatif oluyor. Geleneksel aletler kullanılarak zeytin ağacının tüm doğal güzelliğinin ortaya çıkarıldığı Olivewood Peynir Tahtası, organik formu ve damar yapısı ile benzersiz özellikler taşırken, Le Creuset ® Kiraz Biber Değirmeni ise şık tasarımı ile tüm sofraların vazgeçilmezi oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.