DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Crate and Barrel’dan en kalıcı ilk izlenimi bırakan antre önerileri

    Crate and Barrel’dan en kalıcı ilk izlenimi bırakan antre önerileri
    09.10.2017
    A+
    A-

    Evinizin girişini tasarlamak olumlu bir ilk izlenim bırakmak için müthiş bir fırsat sunar. Crate and Barrel’ın antre önerileri, size alışılmış kalıpların dışına çıkma fırsatı veriyor

    Şık ve kullanışlı ürünleri ile yaşam alanlarına keyif ve mutluluk katan Crate and Barrel’ın yerleşim ve dekor tavsiyeleriyle en az misafirleriniz kadar kendinizi de mutlu edecek bir antreye sahip olabilirsiniz.

    Pratik Yerleşim

    Muntazam bir antre sizin hakkınızda çok şey anlatır. Antrenizi yeniden tasarlamak için tek ihtiyacınız olan, birkaç kilit eşya ve doğru bir strateji…Crate and Barrel uzmanları, ilk önce alanınızın büyüklüğünü belirleyerek işe başlamanızı öneriyor. Alanı belirlemenin ardından günlük hayatınızda kullandığınız ve elinizin altında olmasını istediğiniz bütün eşyalarınızın (anahtar, mont, çanta, okul aksesuarları, şemsiye, ayakkabı, köpek tasması vb.) bir listesini yaptıktan sonra antre masası, konsol, dolap, bank hatta; dar, ince bir çalışma masası gibi temel bir eşya seçebilirsiniz. Bu seçimi yaparken eşyanın yükseklik ve genişliğini, üretildiği malzemeyi ve üzerine koyacağınız eşyalarınızı dikkate almanızda yarar var. Günlük kullanımınıza uzun süre dayanacak bir eşya olması da büyük önem taşıyor.

    Tasarlanmış Alanlar

    Her şeyin düzenli kalmasını istiyorsanız; Crate and Barrel, her aile bireyinin eşyaları için ayrı bir nokta belirlemenizi öneriyor. Dekoratif sepetler ortama doğallık katmakla beraber kullanımları kolay olmasıyla öne çıkarken, tel sepetler kışlık aksesuarlar ve terlikler gibi daha büyük eşyaları saklayabilir, kumaş kutular ise bankların altına kolayca itilebilirler. Antrenize üst üste raf sistemleri dizerek hem olası bir dağınıklığın önüne geçebilir, hem de herkes için ayrı bir bölmeye sahip olabilirsiniz. Şemsiyelik sayesinde yağmurlu bir günde eve döndüğünüzde etrafın kuru kalmasını sağlayabilir hatta ikinci bir şemsiyeliğe de çiçek koyarak güzel havalarda şemsiyeliğinizi vazo niyetine de kullanabilirsiniz.

    Duvarları Kullanın

    Eğer küçük bir antreniz varsa, bu durum için de Crate and Barrel’ın ürün yelpazesinde çok sayıda çözüm bulunuyor. Bütün kolaylık duvarları kullanmakta… Crate and Barrel’ın duvara monte edilebilen askılarına ceket ve montlarınızı asabilirsiniz. Uzun duvar rafları adeta süzülen bir konsol izlenimi verebilir ve sevdiğiniz eşyaları yerleştirmeniz için ideal zemini oluşturur. Antrenizi yeniden tasarlarken Crate and Barrel’ın ofis ve mutfak aksesuarlarına da göz gezdirebilirsiniz. Eğer evinizde birden fazla anahtar kullananlar varsa, mutfakta kullandığınız kupa askılarını anahtarlarınızı asmak için de antrenizde kullanabilirsiniz. Tahta panolarınızı ise yine önemli şeyleri unutmama ve sevdiklerinize evden çıkarken mesajlar iletmek için kullanabilirsiniz. Eğer yeriniz varsa, randevularınıza geç kalmamak adına duvar saati asmanız da iyi bir fikir olabilir.

    Aksesuarlarla Donatın

    Antrenizin temel ürünlerine karar verdikten sonra sıra evinizin girişine kişiliğinizi yansıtacak ve sıcaklık katacak dekoratif ürünleri seçmeye geliyor. Aynalar antrenizi büyük gösterip aydınlık katabilirlerken aynı zamanda son derece kullanışlı eşyalardır. Büyük boyuttaki metal sanat eserleri ve fotoğraf çerçeveleri ile beraber küçük resimleri bir araya getirdiğinizde, dikkatlerin sepetlerinizin ve diğer dolapların üzerinden çekilmesini sağlayacaklardır. Aydınlatma yanında mumluklar da kullanarak eğlenceli aydınlatma yöntemlerine başvurabilirsiniz. Çiçekler evinizin girişine hayat ve çekicilik katar. Bu nedenle büyük ve küçük çiçekler için evinizde her zaman birkaç vazo bulunmasında fayda var. Değişik tepsi ve tabaklarla da aksesuarlarınıza güzel bir zemin oluşturabilirsiniz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.