DOLAR 32,5999
EURO 34,7921
ALTIN 2503,691
BIST 9471,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Crate and Barrel’dan misafirlerinize kendi evlerindeymiş gibi hissettiren tasarımlar

    Crate and Barrel’dan misafirlerinize kendi evlerindeymiş gibi hissettiren tasarımlar
    22.05.2017
    A+
    A-

    Crate and Barrel’ın şık ve konforlu tasarımları ile misafirleriniz kendilerini evlerindeki gibi rahat hissedecek…

    Evlerimizi ziyaret eden konukları diledikleri gibi ağırlamak ve onları rahat hissettirmek önde gelen değerler arasında uzun zamandır yerini alıyor. Misafirler sayesinde evlere hareket ve renk gelirken, evlerimize yatılı gelen misafirin ise keyfi bir başka oluyor.

    Crate and Barrel, misafirlerini salonlarında ya da oturma odalarında ağırlayanlar için kullanışlı, şık ve konforlu alternatifleri bir arada sunuyor. Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinde, misafirlerinize kendilerini evlerinde hissettirecek yataklı kanepeler, nevresimler ve havlular bulunuyor.

    Hem tek kişilik hem de çift kişilik yataklı kanepe alternatifleri arasında, 1950’lerin çizgilerini yansıtan ve dışardan bakıldığında yatak olabileceği anlaşılmayan Karnes Yataklı Kanepe, kır evi tarzının modern bir anlayışla birleştiği Willow Beyaz Yataklı Kanepe, dayanıklı kumaşı ile dikkat çeken Axis II Nikel Yataklı Kanepe ve kapalıyken klasik hatlarıyla oturma odalarının vazgeçilmez bir tercihi olurken açık hali ise tek veya çift olmak üzere iki çeşit yatak opsiyonu sunan Reston Yataklı Kanepe öne çıkıyor.

    Crate and Barrel, birçok farklı renk alternatifine sahip nevresim takımlarını da bir arada sunuyor. Renk sevenler için Genevieve, Kesanto, Kukkula, Lino II ve Lucia takımlarını öneren Crate and Barrel, tercihini sadelikten yana kullananlar için ise Maxvell, Belo, Miri Mavi ve Woodland Standart’ı tercih ediyor.

    Yatak ve nevresim takımlarından sonra sıra havlulara geliyor. Crate and Barrel, el havlusundan banyo havlusuna misafirlerinizin tüm ihtiyaçları için farklı boy ve renklerdeki havlu seçenekleriyle seçim imkanı sunuyor. Geniş dikey çizgilerin, kenarlarda düz bantlarla çevrelendiği Ribbed serisi canlı renkleri bir arada kullanma imkanı sunarken, Egyptian serisi ise açık renkleri ile her banyoya uyum sağlıyor.

    Tüm hazırlıkları yaptıktan sonra geriye sadece misafirlerinizle uzun bir yemek yemek ve sabaha kadar sohbet etmek kalıyor!

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.