DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Crate and Barrel’dan mutfakta hayatı kolaylaştıran 10 mutfak aleti

    Crate and Barrel’dan mutfakta hayatı kolaylaştıran 10 mutfak aleti
    14.08.2017
    A+
    A-

    Geniş ürün yelpazesi ile yemek yapımına keyif katan Crate and Barrel, mutfakların olmazsa olmazlarını bir arada sunuyor

    Yaşam alanlarında her ihtiyaca yönelik ürünleri ile evlerin vazgeçilmezi olan Crate and Barrel, kendi mutfağının “şefi” olanlar için hem hazırlık hem de servis esnasında pratik çözümler sağlıyor.

    Yemeklerin lezzetini, hazırlık aşamasındaki doğru ölçüler belirliyor. Crate and Barrel’ın ölçü kapları ve ölçü kaşıkları, paslanmaz çelik özelliğiyle öne çıkarken; yemeğe lezzetini katan gizli yardımcıların da başında geliyor. Sıcağa dayanıklı tahta kaşıklar, her türlü karıştırma işleminde en zor tariflere eşlik ederken, yoğun kullanıma uygun metal çırpma teli ise uzun süre dayanıklılığıyla dikkat çekiyor. Kilitlenebilen ve kaymaz sapı sayesinde rahatça kullanılabilen OXO Paslanmaz Çelik Maşa, yer kaplamadan saklanabilme özelliğiyle mutfakların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Hazırlık aşamasında sıkça kullanılan OXO Esnek Bıçaklı Soyacak ise paslanmaz çelik dönen bıçağıyla en kalın sebze ve sert meyve kabuklarını kolaylıkla keserken, yumuşak ve rahat tutumu ile elinizi yormuyor.

    Özel tasarımıyla en derin kapların içine bile rende ve çeşni katabileceğiniz Microplane Çok İnce Uçlu Rende; parmesan peynirini yumuşacık bir şekilde rendeleyebiliyor ve narenciye kabuklarını saniyeler içinde çıkarabiliyor. Sarımsak ve zencefili anında püre yapabilen İnce Uçlu Rende, pişirme ve süsleme için ise çikolata veya hindistan cevizini kolayca kıyabiliyor.

    Mutfağın olmazsa olmazlarından Sarımsak Ezici, bir tarafındaki ezme diğer tarafındaki dilimle özelliğiyle fark yaratıyor. Her yemeğin vazgeçilmez yardımcısı Silikon Spatula ise ısıya dayanıklı silikon ve yerinden çıkabilen başlığı sayesinde kolayca temizlenebiliyor. Crate and Barrel’ın fonksiyonel ürünleri arasında yer alan Konserve Açacağı, konserveleri kapaklarına dokunmadan açabilmenizi sağlarken; tenekelerin kenarlarına da zarar vermiyor.

    Crate and Barrel’ın yemek yapımını kolaylaştıran şık ve kullanışlı ürünleri sizleri, Akasya, Zorlu Center, Ankara Next Level AVM, Bodrum Midtown AVM, Bodrum Yalıkavak mağazalarına ve www.crateandbarrel.com.tr adresine bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.