DOLAR 32,5572
EURO 34,981
ALTIN 2423,555
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Creavite Kids Palladium Ataşehir’de başlıyor!

    Creavite Kids Palladium Ataşehir’de başlıyor!
    22.01.2019
    A+
    A-

    Şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir, sömestr tatilinde Türkiye’nin ilk ve tek Matematik Müzesi olan Tales Matematik Müzesiyle birlikte muhteşem bir sömestra hazırlanıyor. Çocukların matematik sevgisini arttıracak sergi ve eğlenceli atölyelerden oluşan etkinlik, 19 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında!

    JLL Türkiye tarafından yönetilen şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir, sömestr tatiline denk gelen 19 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında çocuklar için muhteşem bir etkinlik düzeliyor. Türkiye’nin ilk ve tek Matematik Müzesi olan Tales Matematik Müzesi eğlenceli aktivitelerle çocukların yanı sıra yetişkinlere de eğlence dolu anlar yaşatacak.

    Matematikte sınır tanımayan ve çocukların matematik sevgisini arttıracak bilgi, teknoloji ve inovasyonun buluştuğu yeni nesil tasarım&üretim alanı yaratan interaktif Matematik Müzesi, Palladium zemin kat ana koridora konumlanmış etkinlik alanında gerçekleşecek. Ayrıca tatil süresince farklı atölyelerle, çocuklar eğlenerek öğrenmeye devam edecek. Geometri Atölyesi’nde  kes-yapıştır tekniğiyle geometrik şekilleri öğrenecekler, bu atölyede geometriyi daha çok sevecekler. Sezar Şifre Kodu Atölyesi’nde ise matematiğin geçmişten geleceğe tarihin her anında kullanıldığına şahit olacaklar. Algoritma yeteneğini geliştirme  amaçlı yapılan  atölyede çocuklar, kendi sezar kodunu oluşturacak. Top Piramitler atölyesinde ise  çocuklar birbirinden bağımsız parçaların bir araya gelerek anlamlı bir bütün oluşturduğunu keşfedecek, aynı zamanda parça bütün arasındaki ilişkiyi kavrayarak analitik düşünme yeteneğini geliştirecek ve bu sayede akıl yürütme becerisi kazanacaklar.

    Creative Kids etkinliği, 4-10 yaş grubu çocukların dokunarak, eğlenerek ve oynayarak öğrenecekleri matematik modülleri ile matematiği soyut olmaktan çıkarıp hayatın içine katıyor. İnteraktif sergi istasyonlarında çocuklar, ivme, hız, el göz koordinasyonu ile matematik ve doğa ilişkisini eğlenerek öğrenecek.

    Müze seansları; Her gün 13.00-18.00 saatleri arasında ve her saat başı gerçekleşecek. Etkinlik kayıtları ise,  saat 11.00’da etkinlik alanındaki bankodan yapılacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.