DOLAR 32,3841
EURO 35,0596
ALTIN 2326,178
BIST 9096,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cubes Ankara’nın otelini Marriott International işletecek

    Cubes Ankara’nın otelini Marriott International işletecek
    31.01.2018
    A+
    A-

    Nuhoğlu, Dalgıç ve Lejant’ın birlikte hayata geçirdiği Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International’ın Residence Inn By Marriott markası ile anlaşma sağlandı. Uzun dönem konaklama imkanı veren marka Türkiye’deki ilk adresi olarak Ankara’yı seçti. 110 üniteden oluşan otel için 25 yıllık anlaşma imzalandı. Otelin 2019’da açılacağını belirten Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, projenin toplam 1.4 milyar TL değere sahip olduğunu ifade etti. Mayıs 2017’de lansmanını yaptıkları projede bugün yüzde 40 satış rakamına ulaştıklarını belirten Nuhoğlu, “Pek çok araştırma gayrimenkul satın alımlarında yatırımcıyı cezbeden ve kararı aldıran en büyük etkenin “geri dönüş süreleri” ve “kârlılık oranları” olduğunu gösteriyor. Bunun üzerine eğilerek biz de SPK onaylı bir değerleme şirketinden Cubes Ankara’nın yatırım geri dönüş oranını analiz etmesini istedik. Türkiye’de ortalama amaortisman süresi, 16 yılken Cubes Ankara özelinde bu süre 9 yıla düşüyor” dedi. İmza töreninde otelin işletmesini kendilerinin yapacağını belirten Dalgıç GY Yönetim Kurulu Başkanı Durul Dalgıç uzun dönem konaklamaların yapılması için tasarlanan bu sistem ile toplamda 110 odanın olacağı oteldeki her odanın suit konforunda özel olarak dizayn edildiğini söyledi.

    İKİNCİ ADRES TRABZON
    Türkiye’nin ve Ankara’nın gelişim potansiyeline güvendiklerini belirten Marriott International’ın Türkiye’de İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Poğda Demircan, “Residence Inn by Marriott, 740’ın üzerinde otelle uzun konaklama segmentinde dünyada lider konumda. Markanın Türkiyede’ki ikinci otelini de Trabzon’da açacağız” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.