DOLAR 32,3287
EURO 35,0757
ALTIN 2297,002
BIST 8988,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çukurova Balkon’da annelere 5 bin TL mobilya çeki

    Çukurova Balkon’da annelere 5 bin TL mobilya çeki
    07.05.2018
    A+
    A-

    SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni cazibe merkezi Kartal’da konumlanan hemen teslim projesi Çukurova Balkon’da Anneler Günü’ne özel “Yuvayı dişi kuş yapar” kampanyası başlattı. Yüzde 1 KDV avantajı ve 0.99 faiz oranıyla ev sahibi olmayı kolaylaştıran Çukurova Balkon’u Anneler Günü’nde ziyaret ederek bir ay içinde daire satın alan annelere 5 bin TL değerinde mobilya çeki hediye edilecek. Her zevke ve ihtiyaca uygun 78 farklı daire tipiyle dikkat çeken Çukurova Balkon, balkonları, geniş terasları ve bahçe kullanım alanlarıyla annelerin gönlünü fethetmeye aday.

    İnşaat sektöründe 25 yıldır markalı konut projeleriyle öne çıkan SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan projesi Çukurova Balkon’da Anneler Günü’ne özel “Yuvayı dişi kuş yapar” kampanyası başlattı. Yüzde 1 KDV fırsatı ve 0.99 faiz oranıyla ev sahibi olmayı kolaylaştıran Çukurova Balkon, hemen teslim avantajının yanı sıra Anneler Günü’nde satış ofisini ziyaret ederek bir ay içinde daire satın alacak annelere 5 bin TL değerinde mobilya çeki fırsatı sunuyor. Deniz, adalar ve orman manzaralı balkonları, terasları ve bahçe kullanım alanları, kullanışlı mutfakları, zengin sosyal donatıları, yüksek güvenlik önlemleri, Deprem Yönetmeliği’ne uygun ileri inşaat teknolojisi ve prestijli markalarla donatılmış iç dizaynı ile annelerin gönlünü fethetmeye aday bir proje olan Çukurova Balkon’da her zevke ve ihtiyaca uygun 78 farklı daire alternatifi bulunuyor.

    İster mutfağınız ister salonunuz büyük olsun

    19 ve 20 katlı iki blokta toplam 261 konutun yer aldığı Çukurova Balkon’da, daireler 65 ila 273 metrekare arasında değişiyor. Aynı büyüklükteki dairelerin bile iç mimarisi ve metrekare dağılımının değiştiği projede, tercihe göre kimi dairelerin salonu, kimi dairelerin ise mutfak ya da yatak odaları farklı büyüklüklerde planlandı. Bu doğrultuda projede 3 farklı tipte 1+1, 60 farklı tipte 2+1, 10 farklı tipte 3+1 ve 5 farklı tipte 4+1 daire yer alıyor. Ayrıca ebeveyn banyosu, giyinme odası, kiler, teras, bahçe kullanımı gibi alternatifler içinden seçim yapma şansı da bulunuyor.

    Hemen teslim kiracılı daire

    Çukurova Gayrimenkul, kiralama konusunda anlaşmalı olduğu Adason Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Danışmanlığı şirketi aracılığı ile yatırımcılara kısa sürede uygun profilde kiracı da buluyor. Böylelikle yatırım amaçlı konut alanlar kiracı bulmak için hiç uğraşmadan hızlı bir şekilde kazanç elde etmeye başlıyor.

    Metroya 600 metre, ormana 2 dakika

    Kartal Adliye Sarayı’na ve Maltepe Park AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosuna ve yeni açılacak İKEA’ya 600 metre, Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika mesafede konumlanan Çukurova Balkon, merkezi konumu sayesinde ulaşım kolaylığı sağlıyor.

    Yüzde 85’i yeşil alandan oluşan Çukurova Balkon’da 750 metrekarelik iki katlı kapalı sosyal tesis alanı mevcut. Projenin sosyal alanları içinde; yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı yer alıyor. Hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, kapalı otopark ise projenin diğer sosyal alanlarını oluşturuyor. Kapalı otoparklarda 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler için birer, 4+1 daireler içinse ikişer araçlık park yeri bulunuyor. Kameralı güvenliğin bulunduğu projede, zemin katta bulunan depo alanları ardiye olarak kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.