DOLAR 32,3316
EURO 35,0306
ALTIN 2283,747
BIST 8981,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cüneyt Asan: Hikayeniz yoksa hikaye olursunuz

    Cüneyt Asan: Hikayeniz yoksa hikaye olursunuz
    29.11.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de perakende sektörünün nabzını tutan sektörün en büyük buluşma platformu Perakende Günleri’nin ikinci günü birbirinden değerli konuk ve konu başlıkları ile devam ediyor. İkinci günün sabah seansı, sektör profesyonellerinin kadın istihdamı, sürdürülebilir perakende ve marka hikâyeleri konu başlıklarındaki oturumlarıyla tamamlandı.

    Türkiye’nin önde gelen restoran zincirlerinden Günaydın Et Restoranları’nın Kurucusu Cüneyt Asan ise ‘Hikâyeniz Yoksa Hikâye Olursunuz’ oturumunda kendi yaşam hikayesinden örnekler vererek Günaydın markasını nasıl kurduğunu anlattı. Asan; “İnandığım bir şey var: Eğer bir hikâyeniz yoksa, hikâye olursunuz. Herkesin bir hikâye yazması gerekir. Bunun için de inanılmaz bir emek vermek zorundayız. Zorlu bir yaşamım oldu; hayatı sokakta öğrendik. Sokakta büyüyenler daha çabuk ilerliyor diye düşünüyorum. Bu bakımdan sizlere tavsiyem, kırılma noktalarını çok iyi değerlendirin hayatınızda… Bostancı’da 15 kasap vardı o dönemde, bunlardan birine çırak oldum. Sahibi acıdı bana ve iş verdi. O gün akşama kadar temizlik yapıp paketleri arabaya götürdüm. Adalar’a gidenler zengindi ve paketlerini arabalarına götürünce bahşiş veriyorlardı. Birileri elime para veriyordu, acayip bir şeydi. O gün bir hayal kurmaya başlamıştım. O hayal bugün gerçek oldu ve Günaydın olarak 45 şube 2.500 çalışan ile Türkiye’ye, ülkeme değer katıyorum. İnanmak ve emek vermek bir marka yaratmak ve ülkemize katma değer sağlamak için her şeyden çok önemli…”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.