DOLAR 32,3155
EURO 35,1095
ALTIN 2292,713
BIST 9056,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    d.ream Akademi’den yaz aylarına renk katacak atölyeler

    d.ream Akademi’den yaz aylarına renk katacak atölyeler
    13.06.2017
    A+
    A-

    d.ream Akademi’nin Bosch’un katkıları ile düzenlediği mutfak atölyeleri, Temmuz ve Ağustos aylarında sezonu şehirde geçirenlere keyifli bir alternatif oluyor

    d.ream Akademi, düzenlediği farklı içeriklere sahip amatör eğitimlerle katılımcılara kendi mutfaklarında profesyonel bir şef gibi harikalar yaratma olanağı sunuyor. Temmuz ayının ilk atölye programı olan “Kahve 101”; espresso yapımındaki pratik uygulamalar, kahve çekirdeği ve türleri, kahve yetiştiricisi bölgeler gibi konuların yanı sıra kahve makinası ve değirmen kullanımından oluşan zengin içeriğiyle öne çıkıyor. İspanyol mutfağının lezzetli tapas seçeneklerini bir araya getiren “İspanyol Tapaslar ve Eşlikçileri” ve farklı garnitürlerle çeşitlenen “Karşı Konulmaz Burgerler” atölyeleri ayın keyifli etkinlikleri arasında yer alıyor. “Hafif Yaz Sofraları” ise mevsime yönelik menüsüyle meraklılarını bekliyor.

    d.ream Akademi’nin Ağustos programı, “Kokteyl Partilerinin Vazgeçilmezleri ve Sosları” isimli mutfak atölyesiyle başlıyor. Meksika’nın özgün tatlarından oluşan “Mutfakta bir Meksikalı!” ve İtalyan mutfağından seçme yemekleri bir araya getiren “İtalyan Esintisi”, dünya mutfaklarından farklı lezzetler denemeyi sevenler için ideal. Deniz börülcesinden kalamar dolmasına, soslu kılıç balığından pastırmalı patatese varan zengin içeriğiyle “Mezeler” atölyesi ise bir kez daha d.ream Akademi’nin farkını ortaya koyuyor.

    Mutfak meraklılarının buluşma noktası olan d.ream Akademi, Ağustos programında farklı bir eğitim serisiyle daha yaz sezonuna damgasını vuruyor. 01-22 Ağustos tarihleri arasında haftada bir kez olmak üzere toplam 4 gün gerçekleşecek olan “Yaz Kampı” mutfak atölyelerinde katılımcılar, bıçaklar ve kesme teknikleri, tavada ve Izgarada pişirme yöntemlerinin yanı sıra taze makarna yapımı gibi farklı uygulamaları bir arada öğrenebilecekler.

    Dünya standartlarında eğitim ve yenilikçi yaklaşımı ile Türkiye’de yiyecek ve içecek sektörüne kaliteli eleman kazandıran d.ream Akademi; deneyimli kadrosu ile amatör mutfaklara da gusto katmaya devam ediyor. Eğlenceli vakit geçirirken yemek yapımına dair incelikleri de öğrenebileceğiniz d.ream Akademi’nin Temmuz ve Ağustos ayı amatör eğitimlerini kaçırmayın. Biletler Biletix’te!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.