DOLAR 32,518
EURO 34,7989
ALTIN 2421,338
BIST 9720,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Da Vinci Learning’den çocuklar için Spor Laboratuvarı

    Da Vinci Learning’den çocuklar için Spor Laboratuvarı
    10.12.2017
    A+
    A-

    Türkiye’de çocukların teknoloji ve bilim alanlarında eğitimine odaklanan; dünya, insan ve bilim ile ilgili yenilikçi medya içerikleri ve programlar hazırlayıp sunan Da Vinci Learning TV’nin Spor Laboratuvarı programında bu ay, çok sayıda sporun arkasındaki bilimsel işleyiş anlatılacak.

    Eğlenceli bilimsel gerçekleri gösterirken çocuklara sporun tarihini anlatan Spor Laboratuvarı, çocuklara spor yaparken vücutlarında nasıl değişiklikler olduğunu ve yaptıkları sporun performansını nasıl artırabilecekleri konusunda bilimsel bilgiler verilecek. Çocuklar, bu programda profesyonel sporculardan en iyi ipuçlarını alırken, popüler sporları inceleyecek ve kriket gibi kültüre özel sporları araştıracaklar.

    Çocuklar, en popüler sporları nasıl daha iyi yapabileceğini öğrenecek.

    Da Vinci Learning Spor Laboratuvarı’nda çocuklar Futbol, Basketbol, Yüksek Atlama, Masa Tenisi, Trambolin, Squash ve Bowling gibi gönül verdikleri ve her hafta sonu ilgiyle vakit ayırdıkları birçok spor dalı ile ilgili performans ve becerilerini nasıl bir üst seviyeye taşıyabileceklerini bilimsel gerçekler ile öğrenecekler. Squash bölümünde topun deformasyonunun maçı kazanmalarına nasıl yardımcı olduğunu öğrenirken, futbol bölümünde ise sahada en iyi salvosunu yapmak isteyen çocuklar için topun üzerindeki direncin oyunlarına etkisini görecekler.

    Geleceğe daha hazır ve daha önde nitelikli nesiller yetiştirmeyi amaçlayan Da Vinci Learning TV, çocuklara hayallerine ulaşma cesareti kazandırmakta, dünyayı keşfetmek azmi ile çocukların yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmakta ve topluma daha yararlı bireyler olmalarını sağlamaktadır. 2007 yılından bu yana ‘eğlenerek ve uygulayarak öğrenme’ metodunu benimseyen Da Vinci Media’nın dünyaca ünlü eğitim içerikleri, bugün 100’den fazla ülkede yayınlanmakta ve çocuklara keşfedecekleri yeni dünyaları göstermektedir.

    Dünya genelinde 30 milyondan fazla evde günlük hayatın bir parçası olarak takip edilen Da Vinci Learning TV, Türkiye’de D-Smart, Türksat Kablo TV, Turkcell TV+, Tivibu ve dijital uydu platformu Filbox üzerinden eğlenceli bilim, sağlık, tıp, tarih, matematik, teknoloji, uzay, doğa, insan, kültür ve sanat alanlarındaki birbirinden ilginç belgeselleri ve eğitim programları ile 24 saat HD yayın yapmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.