DOLAR 32,5966
EURO 34,7738
ALTIN 2496,609
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Da Vinci’den çocuklara doktorluk mesleğini tanıtan yeni program

    Da Vinci’den çocuklara doktorluk mesleğini tanıtan yeni program
    28.03.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de çocukların teknoloji ve bilim alanlarında eğitimine odaklanan Da Vinci Televizyon Kanalı’nın çocuklar için hazırladığı yeni bilim programı Görevimiz: İnsan Vücudu ile çocuklar, insan vücudunu eğlenceli bir şekilde öğrenirken doktorluk mesleğini yakından tanıyorlar.

    Görevimiz: İnsan Vücudu programında, birbirinden zeki ve eğlenceli ikiz doktor kardeşler Chris ve Xand van Tulleke tıp bilimini, biyolojinin büyüleyici dünyasının yardımıyla vücudun sıradan işleyişini ve sıra dışı durumlarda nasıl tepkiler verdiğini yakından inceleyerek çocuklara anlatıyorlar.

    Çocuklar, bu programda gerçek hastalarla ilgilenip, insan vücudunu keşfederken doktorluk mesleğini de yakından deneyimliyorlar. Kırılan kemikler görüyor, kaslarını, organlarını tanıyor ve birçok sıra dışı durumla karşılaşarak neler yapılabileceğini öğreniyorlar. Birbirleri üzerinde çeşitli deneyler de yapan çocuklar, eğlenceli bu yeni bilim programında kendilerinin bile bilmediği birçok şey keşfediyor ve doktorların hayıtımızdaki yerini görüyorlar.

    100’den fazla ülkede yayınlanan ve dünyaca ünlü eğitim içerikleri ile tanınan Da Vinci’nin çocuklara doktorluk mesleğini gösteren ve vücutlarıyla ilgili her şeyi keşfetmelerine imkan sunan yepyeni bir program olan Görevimiz: İnsan Vücudu, 27 Nisan’dan itibaren her Cuma Da Vinci’de çocuklarla buluşacak.

    Çocuklar, Görevimiz: İnsan Vücudu programına aynı zamanda, istedikleri zaman istedikleri yerde öğrenebilmelerini sağlayan Da Vinci Kids App’den de erişebiliyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.