DOLAR 32,6335
EURO 34,8268
ALTIN 2520,992
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dagi 2018 yılında 10 mağaza açmayı hedefliyor

    Dagi 2018 yılında 10 mağaza açmayı hedefliyor
    22.03.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin önde gelen hazır giyim markaları arasında yer alan Dagi, geçtiğimiz yılın satışlarını yüzde 27 büyüme ile kapattı. Dagi Genel Müdürü Mahmut Nedim Koç, 2018’de yeni mağaza açılışlarıyla yatırımlara devam ederek, pazar payını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

    Hazır giyim sektörüne 1984 yılında adım atan Dagi, bugün kadın, erkek ve çocuklar için pijamadan iç çamaşırına, eşofmandan mayoya kadar geniş ürün yelpazesiyle güçlü ve kaliteli hizmet veriyor. Hazır giyim sektörünün önde gelen aktörlerinden Dagi, 2017 yılında satışta yüzde 27 büyüme sağlayarak, 2018 yılında hedef büyüttü. Dagi, 2018 yılında franchise mağazalarla beraber en az 10 mağaza daha açmayı planlıyor.

    Dagi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nedim Koç, 2018 yılında yüzde 20 büyüme hedeflerini dile getirerek franchise fırsatlarını da değerlendireceklerini ifade etti. 2018 yılında büyüme için istikrarın önemli olduğunu belirten Koç; “Türkiye’nin birçok bölgesinde yeni mağazalar açarak büyümeye devam edeceğiz. Yeni mağaza açılışlarımızla birlikte online mağazamızın satışlarını arttıtmak için de çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

    2018’de yurtdışında ve yurtiçinde 10 yeni mağaza

    Tamamen yerli bir marka olarak Türkiye’de üretim gerçekleştiren Dagi, yenilenen koleksiyonuyla modern ve sağlıklı ürünleri tüketicilerle buluşturuyor. 58 tekil 32 adet franchise ve internet mağazası da bulunan Dagi,  2018 yılında 10 mağaza daha açmayı planlıyor.

    Dagi 2017 yılında yurtiçinde; İskenderun, İstanbul Galeria Avm, İstanbul Akasya Avm, Bursa Marka Avm, Mall Of Antalya kendi mağazaları ile Fethiye Göcek, Adana Optimum Avm, Erzurum Avm, Ordu Novada Avm, Erzincan Park Avm, Uşak Festiva Avm, Van Avm, Erzurum MNG Mall , Malatya Park Avm franchise mağazalarını açtı.

     

    Dagi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nedim Koç; “Dagi olarak modayı ve sektörü takip eden yenilikçi ve dinamik bir yapımız var. Rahatlık ve kalite olmazsa olmazımız. Her sezon yeni stil, yeni kesimler, yeni arayışlar ve farklı kumaşlarla özel ürünler sunmaya özen gösteriyoruz. Perakende ve moda sektöründe her gün yeni ürünler sunuluyor, yeni şirketler piyasaya giriyor. İşte bu zor ortamda öne geçmenin yolu “Farklılaşmadan” geçiyor. Tüm bunların farkında olan bir marka olarak kendi mağazalarımız ve franchiselarımız için trendlere uygun son tüketicinin beklentisini karşılayan tasarımlar ve ürün grupları üzerine özenle çalışıyoruz. 2018 yılında da çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.