DOLAR 32,5347
EURO 34,8036
ALTIN 2430,776
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dagi’den Anneler Günü’ne yüzde 50 indirim

    Dagi’den Anneler Günü’ne yüzde 50 indirim
    08.05.2018
    A+
    A-

    Hayata renk ve neşe katan anneleri düşünen Dagi, Anneler Günü’nde tropikal koleksiyonu ile en kıymetlilerimize her zaman kullanabilecekleri hediye seçenekleri sunuyor.

    2018 ilkbahar-yaz ev giyim ve pijama koleksiyonunda ikinci ürüne yüzde 50 indirim sunan Dagi, annesini şımartmak isteyenlerin adresi oluyor.

     

    İç çamaşırından pijamaya, plaj ürünlerinden ev giyimine kadar birçok farklı alternatifi kadınlarla buluşturan Dagi, Anneler Günü’nde kadınların hayatına renk katan ve mutlu eden ürünleri bir araya getiriyor.

     

    Anneler Günü’ne özel yüzde 50 indirim

    Dagi, annesine ne alacağına bir türlü karar veremeyenler için hazırladığı Anneler Günü kampanyasıyla birbirinden rahat ve şık alternatifler sunuyor. 2018 ilkbahar yaz uyku ve ev giyim koleksiyonu ürünleri arasında yer alan pijama, gecelik, sabahlık ve eşofman takımları yaz aylarında rahat bir kullanım için hediye seçeneklerinin en başında geliyor. Yeni sezon koleksiyonunda Anneler Günü’ne özel sürpriz gerçekleştiren Dagi, ikinci ürüne sağladığı yüzde 50 indirim fırsatıyla anne-kız kombini severlerin de ilk tercihi oluyor.

     

    Tropik ev giyim koleksiyonu

    Renk skalası geniş, 2018 ilkbahar yaz ev giyim ve pijama koleksiyonuyla enerjik hissettirecek ürünler hazırlayan Dagi, annelerini şaşırtmak isteyenlerin adresi oluyor.

    Gökkuşağı renklerinin yer aldığı tropikal koleksiyonda yeşil, sarı, kırmızı, mor ve mavi tonlarında ürünler görmek mümkün. Dagi ’nin capcanlı tropikal, floral ve etnik ürünlerin yer aldığı ilkbahar yaz ev giyim ve pijama koleksiyonunda her daim genç hisseden enerjik anneleri mutlu edecek ürünler bulunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.