DOLAR 32,5575
EURO 34,7124
ALTIN 2433,312
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dagi’den sonbaharda çiçek açan uyku giyim koleksiyonu

    Dagi’den sonbaharda çiçek açan uyku giyim koleksiyonu
    09.10.2017
    A+
    A-

    Sonbahar yaklaşırken uyku ve ev giyimde şortlu takımlar yerini pijamalara bırakmaya hazırlanıyor. Dagi’nin ilkbahar çiçeklerini ve desenlerini sonbahara taşıyan pijama takımları da vitrindeki yerini çoktan aldı.Dagi pijama takımları kolları saran uzun üst ve sonbahara uygun altları ile sıcak alternatifler sunuyor.

     Bu sezon yataktan çıkıp sokaklara kadar inen pijama takımları,modadaki en popüler çağını yaşıyor.Pijamalar her ne kadar  sokalarda boy göstermeye başlasa da ev ve uyku giyimindeki vazgeçilmez yerini korumaya devam ediyor.Pamuklu yumuşak dokusu ile konfor alanının sınırlarını baştan çizen Dagi;  ev ve uyku koleksiyonunda rahatlığı kadar trendlere uygun tasarımlarıyla kadınların beğenisini kazanıyor.

     Floral desenler yalnızca ilkbaharın değil sonbarın da modası

    Sıcak yaz günlerinin ardından raflara kaldırmaya başladığımız şort takımlarından pijamalara transfer olan ev ve uyku giyimi sonbaharda da floral etkinin altında. Minimal çiçek ve desenlerin tüm enerjilerini sonbahar tasarımlarına taşıyan Dagi, ev ve uyku giyiminde romantik ve rahat bir stil yaratıyor. Pastel tonlarda yeşeren minik ve naif çiçekler en sakin halleri ile ev giyiminde yalın siluetler yaratıyor. Bu sonbaharda Dagi hem sizi hem de modası geçmek bilmeyen minimal çiçekleri rahat bir uykuya çıkarıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.