DOLAR 32,555
EURO 34,8942
ALTIN 2429,156
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Daha başarılı, mutlu ve üretken bir hayat için Duygusal Zeka ile tanışın

    Daha başarılı, mutlu ve üretken bir hayat için Duygusal Zeka ile tanışın
    28.09.2019
    A+
    A-

    Dünyanın ilk ve en büyük duygusal Zeka organizasyonu Six Seconds’ın model ve yetkinliklerini keşfederek olumlu değişimi başlatın!

    Verimliliğe büyük katkı sağlayan Duygusal Zeka nedir?

    “Duygusal Zeka, duygular ile akıllı olmaktır” diyor Six Seconds. Duygusal Zeka, mantığımızı ve analiz becerilerimizi duyguların bize sunduğu iç görü ile buluşturarak daha dengeli bir yaşam kurmamızı, kendimizi ve çevremizdeki insanları daha iyi tanımamızı, motivasyonumuzu yüksek tutarak üretkenliğimizi arttırmamızı sağlıyor.

    Duygusal Zeka Ne işe yarar?

    Makinelerin, yapay zekanın ve elektronik sistemlerin kullanımının gitgide yaygınlaştığı ve istihdam sorunlarının öngörüldüğü günümüz ekonomik düzeninde, fark yaratan temel gücün ilişkilerin insani yönünü yönetmek olduğu artık biliniyor.

    Duygusal Zekanın bize sunduğu beceriler de bu noktada devreye giriyor. Duygusal Zekayı geliştirmek; empati kurmayı, insanların duygularını okumayı, içsel motivasyonu etkin kullanmayı, kararların kısa-orta-uzun vadeli sonuçlarını duygu ve düşünce toplamında değerlendirmeyi, olaylara olan gerçekliği ile umutla ve proaktif yaklaşımla bakabilmeyi, duygulara yön verebilmeyi ve davranışları ile ekibine ilham veren bir lider olmayı mümkün kılıyor. İş yaşamında ve özel yaşamda daha farkında, daha bilinçli ve daha amaçlı bir yaşam için ölçülebilir, öğrenilebilir ve geliştirilebilir yetkinlik seti sunuyor. Bu nedenlerle Duygusal Zeka, Dünya Ekonomik Forumu’nun belirlediği en önemli liderlik yetkinlikleri arasında altıncı sırada yer alıyor.

    Sizi neler bekliyor?

    Bu programda, lider Duygusal Zeka organizasyonu Six Seconds’ın bilimsel bir temele dayanan, global ve dönüştürücü EQ modelinden yararlanarak tamamen somut, günlük hayatınıza doğrudan aktarabileceğiniz ve etkilerini izleyebileceğiniz beceriler size sunuluyor.

    3-4-5-6 Ekim tarihlerinde, Hayatın Ritmi ve Adler Central Europe iş birliğiyle ikinci kez Türkçe olarak gerçekleşecek eğitime katılacak kişiler; EQ Değerlendirici Sertifikasyon Programında Hayatın Ritmi’nin kurucusu ve Six Seconds Duygusal Zeka İleri Eğitmeni Erdem Ercan (www. erdemercan. com) ile birlikte çalışacak, Duygusal Zekaya dair derinlemesine bir bilgi birikimine sahip olacak ve yetkinlikleri ilk elden tecrübe etme şansını elde edecektir. Six Seconds’ın ortaya koyduğu bilimsel, global metodolojiye ve araçlara hakim olacak ve bunları çevrenizdeki sevdiklerinize, iş yerinizdeki çalışma arkadaşlarınıza, danışanlarınıza ve eğitimlerde katılımcılarınıza sunabileceksiniz. Programa katılarak Six Seconds’ın müthiş derinliğine sahip kütüphanesine girebilir ve dünyanın 75 ülkesinde var olan bu köklü organizasyonun bir parçası olabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.