DOLAR 32,5533
EURO 34,8569
ALTIN 2432,08
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Daikin Kombi’den 14 Şubat’a özel yüzde 14 indirim

    Daikin Kombi’den 14 Şubat’a özel yüzde 14 indirim

     

    İklimlendirme sektörünün yenilikçi markası Daikin, aşıklar kadar yalnız kalpleri de düşünerek 14 Şubat’a özel bir indirim kampanyası yaptı. Tasarımı ve teknolojisi ile fark yaratan Daikin Premix Tam Yoğuşmalı Kombi, 14 Şubat’ta yüzde 14 indirim fırsatıyla hem kalpleri hem de yuvaları ısıtacak.

    Daikin, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutmadı ve sevgiyi göstermenin en güzel yolunun sevdiklerimizin hayatına değer katmak olduğunu bilenler için özel bir kampanya düzenledi. Kalbi sevgiyle ısınanların günü olan 14 Şubat’a özel Daikin Premix Tam Yoğuşmalı Kombi’de yüzde 14 indirim fırsatı sunan Daikin, farklı ve anlamlı bir hediye alternatifi arayanların imdadına yetişiyor. Aşık çiftlerden yalnız kalplere kadar sıcacık bir yuva isteyen herkes yalnızca 14 Şubat günü geçerli olacak bu özel indirimden yararlanabilecek.

    Segmentinin en küçük hacmine sahip şık tasarımı ve yüksek performansıyla öne çıkan Daikin Premix Tam Yoğuşmalı Kombi, marifetleri ile de beğeni topluyor. Daha az elektrik tüketen ve üstün yoğuşma teknolojisi sayesinde daha fazla yakıt tasarrufu sağlayan Daikin Kombi, bir yandan sevdiklerinizin bütçesini korurken, diğer yandan da gaz emisyon oranlarını azaltarak çevrenin korunmasına katkıda bulunuyor. Sadece 39 desibel ses basıncı ile en sessiz kombilerden biri olan Daikin Kombi, devir kontrollü fan teknolojisi ve özel susturucusu sayesinde, varlığını neredeyse unutturarak yalnızca sevdiklerinizin sesine odaklanmanızı sağlıyor.

    Daikin Avrupa Tasarım Merkezi EDC ve Türkiye’deki Ar-Ge mühendislerinin 3 yıllık çalışması sonucunda ortaya çıkan Daikin Kombi, 40 cm. eni, 59 cm. boyu, 25,5 cm. derinliği ve sadece 27 kg. olan ağırlığı ile segmentinin “en küçük hacimli yoğuşmalı cihazı” olma özelliğini taşıyor. Uygulandığı her mekana şıklığı ve üstün konforu taşıyan Daikin Kombi, Avrupa Birliği (AB) ülkelerine de ihraç ediliyor. Özel eşanjörü sayesinde uzun bir kullanım ömrüne sahip olan Daikin Kombi, koşulsuz 6 yıl garantisiyle birlikte satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.