DOLAR 32,5019
EURO 34,9162
ALTIN 2437,935
BIST 9709,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dalgalara kafa tutan saat; I.N.O.X

    Dalgalara kafa tutan saat; I.N.O.X
    11.09.2018
    A+
    A-

    İsviçre saat endüstrisinin sınırlarını zorlayan Victorinox Swiss Army, I.N.O.X. serisini dalış meraklıları için güncelledi. Profesyonel dalış saati olarak yeniden tasarlanan I.N.O.X., renkli paracord kayışı ve titanyum kasasıyla sağlamlığını su altında da hissettiriyor. Göz alıcı mavi kadranı ve karanlıkta parlayan detaylarıyla net bir görüş sağlayan saat, ISO 6425 sertifikası ile tescilli dalış saati olma özelliğini taşıyor.

    Victorinox’un 130’uncu yılına özel olarak geliştirilen I.N.O.X. serisi bu kez gücünü su altında gösteriyor. Dayanıklılığı ve fonksiyonelliği bir araya getiren Victorinox Swiss Army, I.N.O.X. Profesyonel dalgıç ile sıcaklık, yüksek basınç, tuzlu su, oksidizasyon gibi zorlu dayanıklılık testlerinin üstesinden geliyor. Dahası, ISO 6425 standartlarının tümüne sahip olan saat, aldığı sertifikayla da dalış saati olduğunu tescilliyor.

    Mavi renkli kayışı ve titanyum kasanın gri rengiyle I.N.O.X., sadece dalgıçların değil, sportif tarza sahip olanlara da hitap ediyor. Betona atma, yüksekten düşürme, yüksek ve düşük ısıya maruz bırakma gibi testlerde direnç gösteren saat, kum fırtınası gibi doğal olaylarda da sizi yarı yolda bırakmıyor. Yansıma yapmayan safir kristal camı ile su altında dahi net bir görüş sağlayan saat, dayanıklılığın önemli bir parçasını da titanyum kasasından alıyor. Quartz makinesiyle zamanı size doğru aktaran Victorinox Swiss Army I.N.O.X. Profesyonel dalgıç titanyum, çocuğunuza bırakabileceğiniz bir saat olarak karşımıza çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.