DOLAR 32,5468
EURO 34,8267
ALTIN 2430,255
BIST 9720,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Damat adaylarının bu sezon da adresi Ferruh Karakaşlı olacak

    Damat adaylarının bu sezon da adresi Ferruh Karakaşlı olacak
    20.06.2017
    A+
    A-

    Ferruh Karakaşlı, düğün sezonu için özel olarak tasarlamış olduğu damatlık koleksiyonunda, rahatlığı ve sıklığı ön plana çıkarıyor.

    Damatlık, bir erkeğin yaşamının en önemli anında giydiği bir kıyafet. Hiç bir erkeğin bu seçimi sıradan yapma şansı yok. Bu özel günde çiftin uyumunu en güzel şekilde yansıtacak, bir görsellik yaratmak gerekir.

    Kendine has çizgisiyle erkek giyimimin en bilinir ismi olan Ferruh Karakaşlı, düğün sezonuna özel olarak tasarlamış olduğu damatlık koleksiyonu ile kendisini özel hissetmek isteyen damat adaylarının bu sezon da adresi olacak.

    Ferruh Karakaşlı, düğün sezonu için hazırladığı, kişinin karakterine özel tasarlanıp, vücut yapısına uygun olarak dikilen damatlık koleksiyonunda, rahatlığı ve sıklığı ön plana çıkarıyor.

    Bu özel an için damatların fiziğine uygun seçim yapmalarına yardımcı olduklarını vurgulayan Ferruh Karakaşlı bu konuda,

    “Damat adayı gerekiyorsa kalıpları yıkarak, kendine özel sıra dışı bir seçim yapabilmeli. Renklerle desenlerle oynayabilmeli. Tabii burada bize çok iş düşüyor. En doğru seçimin yapılmasına büyük özen gösteriyoruz. Kişilerin kendi tarzlarına, dokularına ve eğilimlerine uygun ve gelinlikle bütünlük sağlayan damatlıklar yapıyoruz” şeklinde bilgi veriyor.

    Dilediğiniz gibi inisyal dokunuşlarla daha da kişiselleştirebildiğiniz damatlıklar, 3 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.