DOLAR 32,5408
EURO 34,9179
ALTIN 2426,086
BIST 9711,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Danfoss, 5. Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu’na katılıyor

    Danfoss, 5. Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu’na katılıyor

    Danfoss, 5. Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu’nda binalarda enerji verimliliği çözümlerini anlatacak

    Dünya Kaynakları Enstitüsü (WRI) Türkiye Sürdürülebilir Şehirler tarafından düzenlenen Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu’nun beşincisi bu yıl İstanbul’da yapılacak. Danfoss Türkiye, Ortadoğu ve Afrika (TMA) Bölge Başkanı Levent Taşkın,sempozyumda binalarda ve şehirlerde enerji verimliliğine yönelik çözümleri paylaşacak.

    26 Ekim 2017 tarihinde The Marmara Taksim Otel’de gerçekleştirilecek sempozyumda başarılı şehircilik uygulamaları çerçevesinde geleceğin şehirleri masaya yatırılacak.

    Dünyadan ve Türkiye’den alanında uzman 25 konuşmacı, İstanbul gibi çok büyük bir nüfusa sahip ve iklim değişikliğinin olumsuz sonuçlarından en fazla etkilenen metropolleri 2050 yılında neler beklediğini ayrıntılı olarak tartışacak. Kamu, özel sektör, akademi ve uluslararası kuruluşlardan temsilciler “Geleceğin Şehirleri”, “Yaşam Kalitesini Artıran Çözümler”, “Akıllı Şehirler” ve “Kentsel Enerji Verimliliği” başlıkları altında bilgi, deneyim ve çözüm önerilerini paylaşacak.

    Danfoss’tan Binalarda ve Şehirlerde Enerji Verimliliğine Yönelik Çözümler

    Danfoss Türkiye, Ortadoğu ve Afrika (TMA) Bölge Başkanı Levent Taşkın da bu kapsamda “Binalarda ve Şehirlerde Enerji Verimliliğine Yönelik Çözümler” konusundan söz edecek. Taşkın, binalarda enerji akışı kontrolü ve bölgesel enerji gibi noktalarda çözüm önerilerini paylaşacak.

    Danfoss ile birlikte Arconic Foundation, Hollanda İstanbul Başkonsolosluğu, Sabancı Üniversitesi İstanbul Uluslararası Enerji ve İklim Merkezi (IICEC) ve Trafik Hayattır gibi kurumların destek verdiği etkinlik özel sektör, uluslararası kurum ve kuruluş, üniversite ve sivil toplum kuruluşlarının temsicilerinin katılımıyla basına açık olarak gerçekleştirilecek.

    Türkiye de Uluslararası Anlaşmaları İmzaladı

    2013 yılından bu yana Türkiye’de farklı kentlerin ev sahipliği yaptığı Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu daha önce İzmir ve Sakarya’da düzenlendi. Bu yılın gündeminde ise iklim, kentleşme ve yol güvenliği gibi konularda 2030 yılına kadar net hedefler koyan ve Türkiye’nin de altına imza attığı uluslararası anlaşmalarda yer alan taahhütlerin kentlerde nasıl hayata geçirilebileceği başlıkları yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.