DOLAR 32,5395
EURO 34,9858
ALTIN 2422,467
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Danfoss, Aquatech Fuarı’nda yer aldı

    Danfoss, Aquatech Fuarı’nda yer aldı

    Danfoss Amsterdam’da düzenlenen Aquatech Amsterdam 2017 Fuarı’nda yer aldı

    Danfoss, 31 Ekim ve 3 Kasım tarihleri arasında Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da düzenlenen Aquatech Fuarı’na katıldı. Günümüzde hayati önem taşıyan temiz su kaynaklarının kıtlığı ile yenilikçi ve sürdürülebilir çözümlerin gerekliliği görüşülen fuarda Danfoss, temiz su kaynağına karşı artan talebi çevreye zarar vermeden karşılayan en yüksek enerji verimliliğine sahip yüksek basınçlı çözümlerini tanıttı.

    Atık su teknolojisinin öncüsü Danfoss, fuarda aynı zamanda yüksek verimli APP yüksek basınç pompalarını ve iSave enerji geri kazanım cihazını (ERD) da sergiledi. Danfoss Yüksek Basınç Pompaları Satış Direktörü Jesper Bentzen: “Büyüyen ters osmoz (RO) pazarı için yenilikçi yüksek basınç pompaları geliştirmeyi, üretmeyi ve pazarlamayı hedefliyoruz. Çözümlerimizi iyileştirmek ve pazarın gereksinimlerini karşılamak için müşterilerimizle sürekli iş birliği içerisinde çalışıyoruz.” dedi.

    Farklı SWRO (Deniz Suyu Ters Osmoz Sistemleri) için yüksek basınç pompaları ve ERD’ler (Enerji Geri Kazanım Cihazları)

    Yüksek basınç pompaları ve enerji geri kazanım cihazları (ERD) birçok farklı SWRO uygulamalarında kullanılmaktadır. Danfoss ürün portföyü ise bugün yerleşik, mobil ve konteynerli uygulamaların yanında denizcilik ve açık deniz uygulamaları için çeşitli pompalar ve ERD’leri kapsamaktadır. Her iki kategorideki ürünler güvenilir ve enerji tasarrufludur.

    Danfoss Yüksek Basınç Pompaları Satış Direktörü Bentzen: “Bu yıl gerçekleşen Aquatech Fuarı’nda çok beğenilen yeni nesil iSave 21 modelimizi tanıttık. Bu yeni modelde basınç artışı, yüksek güvenilirlik sağlayacak şekilde 3 bardan 5 bara yükseltildi.’ dedi ve yeni iSave 21 Plus ürününün SWRO tesisleri için güçlü bir çözüm olduğunu da ayrıca vurguladı.

    Tüm iSave modellerinde olduğu gibi iSave 21 Plus da uzun hizmet aralıklarında çalışarak yüksek verimlilik sergiliyor. Mekan darlığı olan uygulamalar için ideal olan bu ürün, yeni tasarımı ile hem dikey hem de yatay kuruluma izin veriyor. Ayrıca Danfoss APP pompaları pazarda bulunan en yüksek enerji tasarrufu dağlayan modeller arasında yer alıyor. Pompanın basit yapısı uzun hizmet aralıklarında güvenilir bir şekilde çalışmasına ve kolay bakıma izin verirken, Danfoss iSave ERD cihazları rekabetçi verimlilik oranlarına ve servis dostu bir tasarıma da sahip. Kompakt olduğu kadar kurulumu ve çalıştırması da kolay. Çift yönlü malzemeden yapılan her iki tip pompa da tuz miktarı yüksek SWRO uygulamalar içinse yine en ideal tercih denebilir.

    APP 5.1-10.2 modelleri, APP W 5.1-10 olarak piyasada mevcuttur. APP W pompalarının özel kaplaması atık su uygulamaları için de uygundur.

    Danfoss, dünya genelinde iSave 21 Plus gibi inovatif ürünler üretmeye devam ederek dijitalleşme stratejisini sürdürüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.