DOLAR 32,5051
EURO 34,9132
ALTIN 2426,744
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Danfoss, Bölgesel Enerji Sistemi çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor

    Danfoss, Bölgesel Enerji Sistemi çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor

    Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, Danimarka İstanbul Başkonsolosu Anette Galskjøt ve Danimarka Başkonsolosluğu yetkilileri, AK Parti Genel Merkezi’nde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı, Samsun Milletvekili Sn. Çiğdem Karaaslan’ı ve AK Parti Ankara Milletvekili Sn. Nevzat Ceylan’ı ziyaret etti.

    Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, bölgesel ısıtma çalışmaları kapsamında 20 Kasım’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı, Samsun Milletvekili Sn. Çiğdem Karaaslan’ı ve AK Parti Ankara Milletvekili Sn. Nevzat Ceylan’ı ziyaret etti. Danimarka İstanbul Başkonsolosu Anette Galskjøt ve beraberindeki heyetin de katıldığı ziyarette Danfoss İş Geliştirme ve Satış Müdürü Necati Murat Erdoğan, Danfoss Türkiye’yi temsil etti.

    Ziyarette, ülkemizin yerli ve milli enerji stratejisinin önemli bir adımı olarak nitelendirilen Bölgesel Enerji Sistemleri’nden, bu konuda yapılan çalışmalardan söz edildi ve bilgi alışverişinde bulunuldu. Danfoss’un bu anlamda Türkiye’de geliştirdiği projelerle Türkiye ekonomisine sağladığı katkının da altının çizildiği ziyaret, tarafların geleceğe dair iyi dilekleri ile son buldu.

    Konuya ilişkin Çiğdem Karaaslan, şahsi Twitter hesabı üzerinden, “Çevre dostu enerji konusunda sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında gerçekleştirdiğimiz Danimarka ziyaretimizin ardından Danimarka’nın İstanbul Başkonsolosu Anette Galskjøt ve beraberindeki heyetle Genel Merkez’imizde bir araya geldik.” açıklamasını paylaştı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.