DOLAR 32,3244
EURO 35,0705
ALTIN 2282,26
BIST 9008,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Danfoss, Mobil CO₂ Eğitim Konteyneri ile ISK-Sodex 2018’de yerini aldı

    Danfoss, Mobil CO₂ Eğitim Konteyneri ile ISK-Sodex 2018’de yerini aldı

    Danfoss’un dünyayı gezen Mobil CO₂ Eğitim Konteyneri, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ISK-Sodex 2018 Fuarı’nda sergilendi.

    Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında faaliyet gösteren Danfoss, 7 – 10 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ISK-Sodex İstanbul 2018 Fuarı’na katıldı. Sektörün yoğun ilgi gösterdiği fuarda katılımcılar, Danfoss’un CO₂ ünitesinden eğitim aldı. Ocak ayında Türkiye’ye gelen Mobil CO₂ Eğitim Konteyneri ile fuara katılan Danfoss, doğal soğutkan CO₂’nin kullanımı hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

    2016 yılında hayata geçirilen Mobil CO₂ Eğitim Birimi’nin dünyayı gezen konteyneri (eğitim ünitesi), dünya turuna 2017 yılında Amerika’da başladı; Avusturalya ve Malezya’nın ardından dördüncü ülke olarak Türkiye’ye geldi.

    Danfoss eğitmenleri, Danfoss Türkiye’nin 2018 yılındaki ilk eğitimini 29 Ocak tarihinde Cantaş Gebze Tesisleri’nde başlattı. Konteyner, ISK-Sodex 2018 Fuarı’nın ardından 12-16 Şubat tarihleri arasında ISKAV’da (Isıtma Soğutma Klima Araştırma ve Eğitim Vakfı) bulunacak. Mobil eğitim ünitesinde çok sayıda üniversite ve meslek yüksek okulu öğrencilerine eğitim verilecek. Eğtim ünitesi, İstanbul’un ardından 19-23 Şubat tarihleri arasında Frigoduman’nın İzmir Yerleşkesi’nde Türkiye turunu tamamlayacak.

    Türkiye’de bulunduğu süre boyunca konteyner içi eğitimler, Danfoss Türkiye Gıda Perakende ve Endüstriyel Soğutma Sistemleri Satış Müdürü Kıvanç Aslantaş ile Danfoss Türkiye Gıda ve Perakende Satış Mühendisi Engin Sökmen tarafından veriliyor. Ünitenin Türkiye turu süresince eğitmenler, Danfoss’un AHR Expo İnovasyon Ödülünü alan Multi Ejector teknolojisini tanıtıyorlar ve demosunu yapıyorlar. Yılın en sıcak gününde bile sistem verimliliğini %20’ye kadar artırma potansiyeli sayesinde transkritik CO₂ sistemlerinin kullanım alanının sadece soğuk ve ılıman iklimlerle sınırlı olmadığı da gösteriliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.