DOLAR 32,3799
EURO 35,0585
ALTIN 2326,591
BIST 9104,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Danfoss Soğutma Sistemleri gıda atığını önlüyor

    Danfoss Soğutma Sistemleri gıda atığını önlüyor

    Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, soğutma sistemleri için ürettiği çözümlerle gıda bozulmalarını önlüyor.

    Danfoss Soğutma Sistemleri sayesinde temel gıda maddelerinin bozulması önleniyor ve tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de her yıl milyonlarca gıda atığının önüne geçiliyor.

    Danfoss Soğutma Sistemleri; inovatif ve çevre dostu ürünleri, çözümleri ve sağladığı ekipmanlarla soğutma zincirinin tüm aşamalarında bulunuyor. Bu sayede gıda bozulmaları önleniyor ve her yıl milyonlarca gıda atığının önüne geçiliyor.

    Sağıldığı andan itibaren buzdolabımıza gelişine kadar Danfoss ürün gurubu ve kalitesiyle korunan süt, soğutma zinciri için verilebilecek örneklerden biri… Süt, sağıldığı andan itibaren Danfoss ürünlerinin yer aldığı ekipmanlarda soğutuluyor. Sütün frigo kamyonlara taşınmasından marketlere gelişine kadar tüm aşamalarda Danfoss’un üstün teknolojisiyle geliştirdiği soğutma ürünleri kullanılıyor. Market dolaplarının soğutmasında da büyük rolü olan Danfoss ürünleri, aynı zamanda evlerimizin buzdolaplarını da soğutuyor.

    Süt ve süt ürünlerinin yanı sıra soğutma sistemleri sayesinde bozulması önlenen diğer temel gıda maddeleri; et, meyve ve sebze olarak sıralanabilir. Toplandığı andan itibaren son tüketiciye ulaşana kadar meyve ve sebzelerle, kesimhanenin ardından market dolaplarına gelen et ve et ürünleri de Danfoss güvencesiyle muhafaza ediliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.