DOLAR 32,5834
EURO 34,7967
ALTIN 2507,931
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Danfoss Türkiye, OEM müşterileri için Danimarka ve Fransa turu düzenledi

    Danfoss Türkiye, OEM müşterileri için Danimarka ve Fransa turu düzenledi

    Danfoss Soğutma Sistemleri, OEM müşterileri için yurt dışı fabrika turu düzenledi. Eylül ayı sonunda gerçekleştirilen tura, sekiz firmadan beş kişi katıldı.

    Danfoss Türkiye Soğutma Sistemleri, OEM müşterilerini 18-22 Eylül tarihleri arasında Danimarka ve Fransa’ya düzenlenen fabrika turunda ağırladı. Danimarka’nın Nordborg şehrinde şirketin genel merkezinin ziyaret edilmesi ile başlayan özel tur, Expansion Valve ve Elektronik Expansion Valve Fabrikası ziyareti ile devam etti.

    Kolding şehrinde Endüstriyel Soğutma Ekipmanları Fabrikası’nı gezen müşteriler, daha sonra Rodekro şehrinde Danfoss Ana Dağıtım Merkezi’ni inceleme fırsatı buldular. Turun Danimarka ayağı, Grasten şehrine düzenlenen Motor Kontrol Sistemleri Fabrikası ziyaretiyle son buldu.

    Fransa’da devam eden turun ilk etabında ise Lyon şehrinde Danfoss Ticari Kompresörler Fabrikası ziyaret edildi. Danfoss yetkilileri tarafından soğutkan trendleri, iklimlendirme ve soğutma alanlarındaki yeni ürünlere ilişkin bir eğitim düzenlendi.

    Fabrika gezilerinin yanı sıra Danimarka ve Fransa’nın tarihi ve turistik yerlerinin de ziyaret edildiği turda; müşteriler, Lyon’da aldıkları golf dersi ile keyifli zaman geçirdi.

    Danfoss, bayi ve müşterilerine yönelik teknik gezilerine yıl boyunca devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.