DOLAR 32,499
EURO 34,9574
ALTIN 2429,864
BIST 9805,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Danfoss, Türkiye’de 20. yılını kutladı

    Danfoss, Türkiye’de 20. yılını kutladı

    Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, Türkiye’deki 20. yılını Çırağan Sarayı’nda düzenlediği bir davetle kutladı

    Danfoss, Türkiye’de faaliyete başlamasının 20. yılını 5 Nisan Perşembe akşamı Çırağan Sarayı’nda düzenlediği bir davetle kutladı.

    Danfoss Dünya Başkanı ve CEO’su Kim Fausing, Danfoss Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kjell Stroem, Danfoss Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Ziad Al Bawaliz ve Danfoss Türkiye Genel Müdürü Emre Gören’in katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, yöneticiler 20 yıldır imza atılan başarılara değendi ve gelecek dönem için Türkiye’ye duydukları güvenin bir kez daha altını çizdi. Davette ayrıca Danimarka’nın İstanbul Başkonsolosu Jesper Kamp da bir konuşma yaptı.

    Davete Danfoss çalışanlarının yanı sıra Danfoss’un iş ortakları ve bayileri de katıldı. Davetliler, Shaman Dans Tiyatrosu tarafından sahnelenen dans gösterileriyle eğlenirken, Danfoss Türkiye çalışanlarının günlerce hazırlandıkları özel perküsyon gösterisi de büyük beğeni topladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.