DOLAR 32,3774
EURO 35,0458
ALTIN 2326,271
BIST 9139,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Danfoss ve Autonomous Solutions, Inc. otonom araç pazarında ortaklık kuruyor

    Danfoss ve Autonomous Solutions, Inc. otonom araç pazarında ortaklık kuruyor

    Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss ile madencilik, tarım ve inşaat kullanımları için araçların otomasyonu alanında küresel lider Autonomous Solutions, Inc. (ASI), mobil donanım uygulamaları ve yan pazarları için otonom teknoloji alanında stratejik ortaklık anlaşması imzaladılar.

    Danfoss ve ASI stratejik ortaklığı ile iki şirket, daha fazla müşterinin uygulamalarındaki otonom çözümleri benimsemeleri için güçlerini birleştirecek. Otonom teknoloji, güvenliği ve verimliliği arttırırken, güvenilir yiyecek tedariki ve sürdürülebilir ana sanayi gibi zorlu mücadeleleri destekleyebiliyor.

    Danfoss CEO ve Başkanı Kim Fausing konuyla ilgili olarak “Bu ortaklık otonomiye yatırım yapma ve müşterilerimiz için yenilikçi bir ortak olma amacımızı gösteriyor. Bu, umut vadeden bir ortaklık ve araç otomasyonundaki potansiyel için heyecanlıyız.” dedi.

    Birlikte Daha Güçlü

    Ortaklığın pazarda güçlü bir işaret ve Danfoss ile ASI’nin birlikteliğinin otomatikleştirilmiş araçlara dönüşüm için bir avantaj sağladığına dikkat çeken ASI CEO ve Başkanı Mel Torrie sözlerine şöyle devam etti: “ASI geçtiğimiz 20 yıldır dünyanın lider araç OEM’leri ile otonomi gelişmemizi desteklemek için yenilikçi Danfoss parçalarını kullanıyordu. Bu yeni ortaklık, üreticilerin otonom endüstriyel araçları standart haline getirme çabalarını gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğu desteğe sahip olmalarını garantileyecek.”

    Otomatikleştirilmiş Bir Gelecek

    ASI, geçmişten bu yana otomatik hale getirdiği araçların birçoğunda Danfoss Power Solutions’ın PLUS + 1® yazılım platformunu kullanan uzun süreli bir Danfoss müşterisi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.