DOLAR 32,3185
EURO 35,1291
ALTIN 2293,513
BIST 9056,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Danfoss’ta üst düzey atama

    Danfoss’ta üst düzey atama

    Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, üst yönetiminde yeni bir atama gerçekleştirdi. Danfoss Türkiye Isıtma Çözümleri Satış Direktörü Serhan Günel, 1 Şubat itibariyle Danfoss TMA Bölgesi Isıtma Çözümleri Satış Direktörü pozisyonuna atandı.

    1977 Adana doğumlu Serhan Günel Makine Mühendisliği lisans eğitimini Gaziantep Üniversitesi’nde tamamladı. İş hayatına Bakü-Tiflis-Ceyhan Petrol Boru Hattı’nda saha mühendisi olarak başlayan Günel, Danfoss’ta 2006 yılında Isıtma Servis Müdürü olarak göreve başladı. En son Danfoss Türkiye Isıtma Çözümleri Satış Direktörü görevini üstlenen Serhan Günel, 1 Şubat itibariyle Danfoss TMA Bölgesi Isıtma Çözümleri Satış Direktörü pozisyonuna atandı.

    2019 yılı için hedeflerini paylaşan Günel, konuyla ilgili; “Danfoss olarak faaliyet gösterdiğimiz alanlardaki konumumuzu güçlendirmek için “Going Great” olarak tabir ettiğimiz bir yolculuktayız. Bu yolculukta iş ortaklarımıza en iyi hizmeti sunmak önemli hedefimiz. Yeni sorumluluklarımızla, potansiyelin tamamını ortaya çıkarabileceğimiz Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi arasındaki tecrübeleri paylaşan, iletişim olarak birbirine daha fazla bağlı bir Isıtma Organizasyonu hedefliyoruz. Global stratejimize paralel olarak önümüzdeki yıllardaki asıl hedefimiz ise HVAC uygulamalarında dijital zenginliği artırmak, hem bölgesel ısıtma hem de soğutma pazarındaki payımızı artırmak ve yenilikçi çözümlerimiz ile pazara liderlik etmek için öncü rolümüzü sürdürmektir. Bunu yapabilmeleri için ekibime güven duyuyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.