DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Danfoss’ta üst düzey atama

    Danfoss’ta üst düzey atama

    Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, güçlenmeye devam ediyor. Sektörde uzun yıllardır yer alan Mert Kalafatoğlu, Danfoss Türkiye Soğutma Segmenti Satış Direktörü olarak göreve başladı.

    1978 İstanbul doğumlu Mert Kalafatoğlu, İstanbul Erkek Lisesi’nin ardından Makina Mühendisliği lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi’nde tamamladı. İş hayatına 2002 yılında Satış Mühendisi olarak Isısan Isıtma ve Klima Sanayii’nde başlayan Kalafatoğlu, daha sonra aynı şirkette Dış İlişklier Departmanı Grup Lideri olarak devam etti. 2007 yılından bu yana Bosch Termoteknik’de hem ulusal hem de uluslararası görevlerde yer alan Kalafatoğlu en son Ortadoğu ve Kafkaslardan sorumlu Satış Müdürü görevini yürütüyordu. Mert Kalafatoğlu Haziran ayı itibariyle Danfoss Türkiye Soğutma Segmenti Satış Direktörü olarak iş hayatına devam edecek.

    Almanca ve İngilizce bilen Kalafatoğlu, Türkiye, Azerbaycan ve Pakistan bölgelerinden sorumlu olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.