DOLAR 32,5694
EURO 34,9264
ALTIN 2424,47
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Danfoss’tan elektronik kontrol çözümleri eğitimi

    Danfoss’tan elektronik kontrol çözümleri eğitimi

    Danfoss, ısıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında eğitim ve seminerlere devam ediyor. Danfoss, Dubai ofisinde Pakistan’ın en önemli soğutma sistemleri distribitörlerinden olan Khan Brothers’a yönelik elektronik kontrol çözümleri eğitimi düzenledi.

    Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss, sektör profesyonellerine yönelik eğitimlerine devam ediyor. Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında eğitim veren Danfoss, son alarak Dubai’de bir eğitim düzenledi. İki gün süren eğitim Danfoss Türkiye’den Gıda Perakende ve Endüstriyel Soğutma Satış Müdürü Kıvanç Aslantaş tarafından verildi. Danfoss, katılımcılara Evaporator kontrol cihazı ERC 21X, ve AK-CC 550A, kompresör grubu kontrol cihazı AK-PC 551, ETS Stepper Valf ve AKV PWM Valf ürün gruplarında detaylı bilgi aktardı. Ayrıca, tüm endüstriyel soğutma, ticari soğutma ve iklimlendirme projeleri tasarımlarının süreçleri boyunca hassas hesaplama, basit parça seçimi ve akıllı destek sağlamak üzere geliştirilen Coolselector programına yönelik bir eğitim verildi.

    ERC 21X’te sıfır-çapraz teknolojisine sahip röle ile uzun kullanım ömrü öne çıkan konulardan biri oldu. AK-CC 550A’nın ise AKV – PWM Valf sürebilme ve patentli floating superheat yazılımı özelliği ilgi çekti.

    Danfoss, ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda 2017 yılında da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yoğun bir konferans ve eğitim programı hayata geçirecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.