DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Danfoss’un ana sponsorluğunda “Danimarka Çocuk Festivali”gerçekleştirildi

    Danfoss’un ana sponsorluğunda “Danimarka Çocuk Festivali”gerçekleştirildi

    Danfoss, Danimarka İstanbul Başkonsolosluğu tarafından 21 Eylül Cumartesi günü Darüşşafaka Eğitim Kurumlarında gerçekleştirilen “Danimarka Çocuk Festivali”nin ana sponsorluğunu üstlendi.

    Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss’un ana sponsorları arasında bulunduğu “Danimarka Çocuk Festivali”, “Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine” dikkat çekmek amacıyla 21 Eylül Cumartesi günü Darüşşafaka Eğitim Kurumlarında düzenlendi.

    Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’nden İklim Eylemi, Temiz Su, Erişilebilir ve Temiz Enerji, Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklara katkıda bulunmak amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen festivalde çocuklar, yaratıcı atölyelere, aktivitelere, ve bilgilendirici söyleşilere katılarak sürdürülebilir dünya, iklim eylemi, aktif bir yaşam, geri dönüşüm ve ileri dönüşüm, erişilebilir ve temiz enerji gibi konularda bilinçlendiler. Çocuklar ayrıca masal, dans, tasarım, müzik, oyun, yaratıcılık, spor, bisiklet, doğa gibi alanlarda da atölyelere katılma fırsatı yakaladılar. Darüşşafakalı öğrencilerin ve ilgililerin katılımıyla, hem öğretici hem eğlendirici aktivitelerin gerçekleştirildiği festivalde renkli görüntüler yaşandı.

    Danfoss, #danimarkacocukfestivali2019 etiketi ile düzenlenen günde katılımcı çocuklara bilimi sevdirmek için standında çeşitli aktiviteler gerçekleştirdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.