DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Davidoff Café ürünleri Tchibo mağazalarında

    Davidoff Café ürünleri Tchibo mağazalarında
    05.10.2017
    A+
    A-

    En kaliteli kahve çekirdeklerinden üretilmiş farklı damak zevklerine uygun lezzetleri kahve tutkunlarıyla buluşturan Tchibo, bu kez yeni ve özel tatları keşfetmeyi sevenler için Davidoff Café’yi sunuyor. Türkiye distribütörlüğünü Tchibo’nun yaptığı ve ilk olarak çözünebilir kahve çeşidini Migros ve Macrocenter’larda satışa sunduğu Davidoff’un tüm çözünebilir hazır kahve, filtre kahve, öğütülmüş ve çekirdek kahve çeşitleri; şimdi seçili Tchibo mağazaları, www. tchibo. com. tr internet mağazasında, Macrocenter’larda eşsiz bir lezzet deneyimi yaşamak isteyenleri bekliyor.

    Tchibo, Doğu Afrika ve Latin Amerika’dan özenle seçilen, en kaliteli Arabica kahve çekirdekleriyle üretilmiş Davidoff Café’nin sekiz farklı çeşidini satışa sunuyor. Çekirdek ve öğütülmüş olmak üzere iki çeşidi bulunan Davidoff Café Espresso; yoğun kavrulmuş, dengeli aromasıyla mükemmel espresso lezzetini yaşatıyor. Yoğun gövdeli, hafif asitli, baharat ve meyve dokunuşlu Davidoff Café Rich Aroma, en keyifli anlara eşlik ediyor. Davidoff Café Rich Aroma’nın filtre ve çözünülebilir kahve çeşitleri bulunuyor. Orta sertlikteki yumuşak içimiyle eşsiz kahve deneyimi sunan Davidoff Café Fine Aroma, filtre ve çözünülebilir kahve çeşitleri mevcut. Aromalı, yumuşacık kremalı yapıya sahip çekirdek kahve Davidoff Café Créme, rahat içimli kahvelerden hoşlananlara hitap ediyor. Davidoff Café, geniş aroma yelpazesiyle kahvede mükemmeli arayanları bekliyor.

    Davidoff Café ürünlerinin satışa sunulduğu mağazalar

    Kadıköy, Metrocity, Buyaka, Capitol, Espark, Mersin, Zirvekent,

    Taurus, Ziyapaşa, Ankamall, Kozzy, İçerenköy, Oasis, Aqua,

    Capacity, Agora, Bornova, Palladium, Gordion, Shemall,

    Caddebostan, Şaşkınbakkal, Alsancak, Cepa, Akasya,

    İstinyepark, Panora, Korupark, Bahariye, Arcadium

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.