DOLAR 32,4919
EURO 34,922
ALTIN 2437,91
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DC Comics Dünyası’nın Kahramanları bayramda Emaar Akvaryum’da

    DC Comics Dünyası’nın Kahramanları bayramda Emaar Akvaryum’da
    28.05.2019
    A+
    A-

    Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, Ramazan Bayramı’nı büyük bir sürprizle karşılıyor. 1 – 9 Haziran tarihlerinde, DC Comics Dünyası’nın Kahramanları, bu kez binlerce deniz canlısı arasında, birbirinden heyecanlı oyun alanlarında, çocukları sınırsız eğlenceye davet ediyor. Ayrıca Akvaryum, VR ROOM, Kaydırax ve FunLab’ın da bulunduğu avantajlı Eğlence Paketi ile bayram coşkusu dörde katlanıyor.

    İstanbul’un en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar’da bulunan Emaar Akvaryum, Ramazan Bayramı’nı İstanbul’da geçirecek çocuklar için eşsiz ve farklı bir deneyim sunacak. Küçük büyük herkesin vazgeçilmezi DC Comics Dünyası’nın Kahramanları, 20 binden fazla deniz ve kara canlısının bulunduğu Emaar Akvaryum’un farklı noktalarına kurulan birbirinden heyecanlı ve eğlenceli parkurlarda çocuklarla buluşacak.

    Çocuklar, DC Comics Dünyası’nın Kahramanları ile Teen Titans Go, DC Super Friends ve Kahraman Akademisi Kaçış Oyunu adlı farklı oyun alanlarında maceradan maceraya koşacak. Akvaryumu ziyaret eden çocuklar refleks oyunu, dev mikado, dijital alanlar, cannonball, top havuzu, kaçış oyunu ve daha birçok eğlence ile süper kahraman macerasını doyasıya yaşayacak.

    Süper Kahramanların sualtı macerası yeniden yazılıyor

    Batman, Superman, Aquaman, Cyborg, Poison Ivy ve Teen Titans Go akvaryumun çeşitli alanlarına yayılan birbirinden eğlenceli oyun alanlarında, çocuklarla buluşarak sualtı maceralarını yazmaya hazırlanıyor. Emaar Akvaryum giriş biletiyle oyun alanları için kaydını yaptıran çocuklar, Teen Titans Go alanında çeşitli refleks oyunları ile enerjilerini atarken, DC Super Friends ve Kahraman Akademisi Kaçış Oyunu alanlarında süper kahramanlarla birlikte görevleri tamamlayarak kendi sualtı maceralarını yazma fırsatı yakalayacaklar.

    Emaar Akvaryum’un Eğlence Paketi bayram coşkusunu dörde katlıyor

    Emaar Akvaryum, DC Comics Dünyası’nın Kahramanları ile macera dolu oyun alanlarının yanı sıra akvaryum, FunLab, VR ROOM ve Türkiye’nin en uzun kapalı alan kaydırağı olan Kaydırax’tan oluşan 4’lü ve 2’li Eğlence Paketi* ile Ramazan Bayramı’nda da tüm çocukları doyasıya eğlence bekliyor.

    * Emaar Akvaryum, VR ROOM, Kaydırax ve FunLab’ın yer aldığı 4’lü eğlence paketi 184 TL yerine 125TL, Emaar Akvaryum ve FunLab’ın yer aldığı 2’li eğlence paketi ise 144 TL yerine 90TL’dir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.