DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Deborah Milano’dan yeni Koleksiyon: ‘’Metallic Jewel’’

    Deborah Milano’dan yeni Koleksiyon: ‘’Metallic Jewel’’
    19.05.2018
    A+
    A-

    Deborah Milano’dan mücevherleri kıskandıracak güzellikte yepyeni bir koleksiyon; ‘Metallic Jewel’

    İtalyan kozmetik markası Deborah Milano’nun güzellikte sınır tanımayan yeni koleksiyonu Metallic Jewel; madeni ve parıltılı renklere, detaylara tutkun ve modayı takip eden kadınların beğenisine sunuyor.

    Makyajda mücevher devrimi!

    Mücevherlerin parıltısından ilham alan ve ışıltılı detaylar ile benzersiz bir güzellik deneyimi sunan koleksiyon; farklı renk seçeneklerine sahip Ruj, Dudak, Göz Kalemi ve Pudra’dan oluşuyor.

    Dudaklarda metalik güzellik

    Koleksiyonun dudakları metalik ve saten bir görünümle kaplayan likit formlu rujlarının dört farklı renk tonu bulunuyor. Gelişmiş mat formülü ve çok pigmentli yapısı sayesinde dudaklara derinlik katan Metallic Jewel Rujlar tek sefer kullanımlarda bile gün boyu kalıcı bir parlıklık sunuyor. E vitamini ile zenginleştirilen içeriği sayesinde de dudak bakımına yardımcı olan rujlar her tarza ve zevke uygun Copper, Red, Plum ve Magenta renk seçenekleriyle dikkat çekiyor.

    Hem göz hem dudak kalemi

    Metallic Jewel’ın gözlere ve dudaklara uygulanabilen çift kullanımlı kalemleri, gün boyu dayanıklı bir makyaj isteyenleri bekliyor. Parıltılı ve metalik yapısıyla kışkırtıcı bakışlar sunan göz ve dudak kalemleri dağılmayan yapısıyla uzun süreli bir kullanım sunuyor. Yumuşak bir dokuya sahip ucuyla da kolay sürülebilen kalemler makyajı ışıltıyla tamamlıyor.

    Yaz mevsimine yakışan kusursuz parlaklık

    Cilde doğal bir parlıklık kazandıran Metallic Jewel sıkıştırılmış pudra ise yaz günlerine uygun, doğal ve hafif bir geçiş sağlıyor. Her cilt tonu için kullanılabilen, gümüş ve altın tonlara sahip pudralar, elmacık kemikleri ve dekoltede aydınlık bir görünüm bırakıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.