DOLAR 32,3337
EURO 35,1133
ALTIN 2312,367
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Decathlon’un 36.mağazası Nautilus’ta açılıyor

    Decathlon’un 36.mağazası Nautilus’ta açılıyor
    18.09.2019
    A+
    A-

    Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye ve spor tutkusunu yaymaya devam ediyor. İstanbul’daki 15. mağazasını 18 Eylül’de Nautilus’ta açmaya hazırlanan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı 36’ya ulaşıyor!

    Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri olan Decathlon’un Türkiye yatırımları hız kesmiyor.

    İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Samsun, Adana, Mersin, Bodrum, Eskişehir, Kocaeli, Çorlu, İskenderun, Bursa ve Kayseri’deki mağazaları ve e-ticaret sitesiyle tüm Türkiye’ye sporu ulaştıran Decathlon, Akmerkez’in ardından şimdi de Acıbadem’de, Nautilus’ta yer almaya hazırlanıyor! Decathlon İstanbul’daki 15 .mağazasını 18 Eylül’de açarak Türkiye genelinde 36 mağazaya ulaşacak. Nautilus’taki 2414 m2’lik yeni mağazasında Decathlon sporseverlere 70’ten fazla spor dalında binlerce ürünü sunacak!

    Decathlon Türkiye İş Geliştirme Direktörü Duygu Kög:” Türkiye’de faaliyet göstermeye başladığımız günden beri tutkumuz olan sporu erişilebilir kılabilmek için büyük bir kararlılıkla çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl herkes gibi bizleri de ekonomik olarak etkileyen konular olsa da Türkiye’nin potansiyeline olan derin inancımızla uzun vadede büyümemizi sürdürme kararlılığındayız. Bu inancımızın temel sebebi her yeni açılışta bizleri kucaklayan sporsever müşteri ve kullanıcılarımızdır. Değişen piyasa koşullarına uyum sağlama ve bu zorlu koşullardan başarıyla çıkabilmek adına tüm gelir ve gider kalemlerimizi her saniye yeniden gözden geçiriyoruz. Çoğu zaman birçok bilinmeyenli bir denklemi yönetsek de dünyada faaliyet gösterdiğimiz her ülkede olduğu gibi Türkiye’de de uzun vadeli ve sürdürülebilir olmak için çalışıyoruz.” diyor.

    Decathlon, Türkiye’de Mayıs 2010’dan beri faaliyet gösteriyor. Doğa yürüyüşünden fitnessa, tenisten yüzmeye, dağcılıktan kayağa, balıkçılıktan futbola, patenden bisiklete kadar farklı spor dallarında kimisi dünyaca ödüllü ürünlere sahip olan Decathlon’un en büyük özelliği, profesyonel sporcular ve müşteriler tarafından test edilip kullanılan en yenilikçi ve en kaliteli spor ekipmanlarını mümkün olan en düşük fiyatlarda sunması.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.