DOLAR 32,5171
EURO 34,7893
ALTIN 2419,358
BIST 9749,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Decovita ile etnik sonbahar

    Decovita ile etnik sonbahar
    06.09.2017
    A+
    A-

    İlhamını doğadan alan çizgileri, son yılların yükselen trendi geometrik desenlerle buluşturan Decovita Seramik, yaşam alanlarına etnik stilin rahatlığını ve hareketliliğini getiriyor. Taş görünümünü bire bir yansıtan seramik karolar, antrasitten fildişine uzanan zengin renk seçenekleriyle her zevke ve mekana uyum sağlıyor.

    Yaşam alanlarında son yıllarda sıklıkla karşımıza çıkan etnik dekorasyonda akla ilk olarak kilimler, yastıklar, biblolar ve ahşap objeler geliyor ancak hepsi birbirinden hareketli parçaları bir arada kullanmak karmaşık bir görüntüye neden olabiliyor. Oysaki etnik deseni dekorasyonda kullanmanın çok daha farklı, zarif ve şık bir yolu var: Seramik karolar!

    Trendleri belirleyen tasarımlarını, uyguladığı sır tekniği sayesinde mükemmel baskı ve renk kalitesiyle sunan Decovita, etnik stildeki seramik karolarıyla yaşam alanlarının havasını değiştiriyor. İlhamını doğadan alan çizgilerle geometrik desenlerin buluştuğu karolarda kullanılan özel yüzey de, ürüne bire bir taş görünümü kazandırarak gerçeklik hissini artırıyor.

    Decovita’nın seramik karoları yalnızca etnik desenleriyle değil, renkleriyle de her zevke ve mekana uyum sağlıyor. Kil görünümünde kum ve boz kahverengi; beton görünümünde gri ve sıcak grinin yanı sıra antrasitten fildişine uzanan zengin renk seçenekleri evleri canlandırırken, ticari mekanların ise tasarım yönünü ön plana çıkarıyor. Kaymayan mat yüzeyiyle hem yer hem de duvarlarda uygulanabilen ürünler, iç mekanların yanı sıra dış cephe, dış mekan ve havuz, spa gibi ıslak alanlarda da uzun yıllar boyunca ilk günkü kalitesini koruyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.