DOLAR 32,4629
EURO 34,8043
ALTIN 2479,836
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Decovita Seramik’ten radyasyona ve bakterilere karşı koruma sağlayan Decovita Quantum

    Decovita Seramik’ten radyasyona ve bakterilere karşı koruma sağlayan Decovita Quantum
    08.02.2019
    A+
    A-
    İlhamını doğadan alan Decovita Seramik, “yaşam ışınları” olarak adlandırılan Uzak Kızılötesi Işınlar yayarak kan dolaşımını düzenleyen ve metabolizmayı hızlandıran Decovita Quantum serisiyle mekanlara hayat veriyor, kullanıcıların yaşamını iyileştiriyor.
    Doğada ender bulunan 9 farklı toprak elementinin bir araya gelmesiyle oluşturulan Decovita Quantum, toprağın en güzel tonlarını yansıtarak yaşam alanlarına zarafet getirirken, bir yandan da radyasyonu ve bakterileri engelleyerek hastaneler, SPA ve güzellik merkezleri gibi sterilizasyon gerektiren ortamlara sağlık ve güzellik taşıyor.Sağlıklı yaşamın keyfini sürmek isteyenler için özel olarak tasarlanan Decovita Quantum ayrıca suyu aktive ederek, cildi ve saçları canlandırıyor; güzellik merkezlerinde benzersiz bir deneyim yaşanmasını sağlıyor.
    Decovita Seramik, ürün çeşitliliği, zarif tasarımları, lüks segmentteki seramikleri ulaşılabilir fiyatlarla sunma yeteneğinin yanı sıra, doğadan ilham alan, kullanıcıların hayatını iyileştiren ve mekanlara adeta hayat veren ürünleriyle dikkat çekiyor. Dünyanın en siyah ve en beyaz seramiğini üretmeyi başaran Decovita Seramik, bu kez de bir başka ilke imza atarak alanında çığır açan, yepyeni bir ürün geliştirdi: Decovita Quantum.
    Doğanın 9 ender elementi Quantum’da
    Doğadan aldığı ilhamı trendleri belirleyen tasarımlarla buluşturan Decovita Seramik, “yaşam ışınları” olarak da bilinen “Uzak Kızılötesi Işınları” yayma kapasitesine sahip Decovita Quantum Serisi ile radyasyonu ve bakterileri engelleyen devrim niteliğinde bir ürün sunuyor.
    Doğada ender rastlanan 9 farklı toprak elementinin bir araya gelmesiyle “yaşam ışınlarını” yayma özelliğine kavuşan Decovita Quantum, toprağın farklı tonlarındaki renkleriyle yaşam alanlarına şıklık ve doğallık getirirken, bir yandan da kullanıcıları zararlı dış etkenlerden koruyor. Gerçekleştirilen testler sonucunda Decovita Quantum’un elektromanyetik dalgaları %90 seviyesinde engellediği tespit edildi.
    Decovita Quantum yaydığı ışınlarla, cep telefonları, televizyonlar, bilgisayar ve kablosuz modemler, mikrodalga fırınlar, MR cihazları, fotokopi cihazları, baz istasyonları gibi cihazlardan yayılan, ev, iş yeri, hastaneler gibi her türlü ortamda sürekli olarak maruz kaldığımız radyasyona karşı kalkan görevi üstleniyor.
    Suyun kullanıldığı mekanlarda benzersiz deneyim
    Elli yıl dayanıklılık güvencesiyle sunulan Decovita Quantum’un yaşam ışınlarını yayma kabiliyeti, suyun kalitesine de etki ediyor. Çay, soya sosu, sirke, su gibi sıvılar Decovita Quantum’un yanına konulduğu zaman belli bir süre sonra aktive olarak yararlı içerikleri ortaya çıkıyor. Su, yaşamla bütünleşirken içecekler daha kolay içimli oluyor, daha keyifli tüketilir hale geliyor. Dinamik hale gelen su molekülleri içeriden sağladığı yararla cilde, dışarıdan sağladığı faydayla saçlara iyi geliyor. Cilt dokusunu ve saçları genç ve sağlıklı bir hale getiriyor. Decovita Quantum bu yapısıyla, güzellik ve bakım salonlarında kullanılmak üzere özellikle tercih ediliyor. Decovita Quantum, suyun kullanıldığı mutfak, banyo gibi her türlü mekanda, spor salonları, SPA merkezleri gibi iş yerlerinde benzersiz bir deneyim yaşanmasını sağlıyor.
    Antibakteriyel etki ile temiz ortamlar
    Decovita Quantum, hastanelerin, kreşlerin, sağlık merkezleri, bakım evleri, yemekhaneler gibi sterilizasyonun büyük önem taşıdığı mekanların yanı sıra sağlığına önem veren, yaşam alanlarını negatif dış etkenler, enerjiler ve bakterilerden korumak isteyenler için de benzersiz özellikler sunuyor. Laboratuvar testleri Decovita Quantum’un %99,72 seviyesinde antibakteriyel koruma sağladığını ortaya koyuyor. Çeşitli bakteri tipleri üzerinde gerçekleştirilen laboratuvar onaylı testlerle Decovita Quantum’un olduğu mekanlarda bakterilerin hızla yok olduğu gözlemleniyor.
    Tüm canlılar rahatça nefes alıyor
    Yaşam alanlarında temiz hava sağlanması için Decovita Quantum’un yapısındaki 9 nadir mineral yine önemli bir görev üstleniyor. Decovita Quantum muhtelif eşya ve dekorasyon malzemelerinden ortamdaki havaya yayılan ve insan sağlığına zararlı olan formaldehit maddesini %90,4 oranında, tolüen maddesini ise %93,2 seviyesinde düşürüyor. Bu özellik sayesinde iç mekanların havası temizleniyor, saf hava soluyabilmek mümkün oluyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.