DOLAR 32,5577
EURO 34,8879
ALTIN 2431,346
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Decovita Seramik’ten yeni koleksiyon: Metallic

    Decovita Seramik’ten yeni koleksiyon: Metallic
    13.02.2018
    A+
    A-

    Decovita Seramik, metal elementlerin kendine özgü parlaklığını ve yüzeylerindeki şaşırtıcı renk oyunlarını yeni ürün grubu Metallic ile seramik karolara aktarıyor. Oksitlenmiş görünümü, metalin üzerinde doğanın oluşturduğu doğal renk paletiyle harmanlayan seri, geçmişten günümüze uzanan sıra dışı bir yolculuğa çıkarıyor. Metalin ışığı yansıtma özelliğini de taşıyan ürünler, ışıltıları ve çizgileriyle mimari tasarımlara yenilikçi bir yaklaşım getiriyor.

    İlhamını doğadan alan Decovita Seramik, yeni koleksiyonu Metallic ile iç mekanlarda görsel bir şölen sunuyor. Koleksiyonda yer alan Nickel ve Alchemy, metal elementlerin çarpıcı renklerini, yüzeylerindeki ışıltıyı ve oksitlenmiş görünümlerini özgün bir tasarımla buluşturuyor.

    Nikele modern yorum

    Gümüşten kızıla uzanan parıltılarıyla yaşam alanlarına eşsiz bir hava katan Nickel koleksiyonu, nikel elementinin zorlu doğa şartlarındaki binlerce yıllık yolculuğuna tanıklık ediyor. Koyu renkli yüzeyin içindeki oksitlenmiş görünüm seramiğe derinlik verirken, uygulandığı mekana da modern bir stil kazandırıyor.

    Dört elementin sırrı

    Hava, toprak, su ve ateşten ilham alan Alchemy ise evrenin bu dört elementinin çarpıcı güzelliğini yaşam alanlarına taşıyor. Seramiğin deseni ve oksitli görünümü de ismini aldığı simya gibi gizemli bir görünüm sunuyor.

    Decovita’nın tüm ürün gruplarında olduğu gibi Metallic koleksiyonu da hem yer hem de duvar karosu olarak uygulanabiliyor. Büyük ebatlarıyla trend bir görünüm sergileyen seramikler, zengin renk seçenekleriyle her zevke hitap ederken evlerden ofislere, otellerden restoranlara kadar tüm alanlara mükemmel uyum sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.