DOLAR 32,5679
EURO 34,8805
ALTIN 2437,309
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dedeman Hotel Gayrettepe Le Ciel Spa’da ‘Sultan masajı’

    Dedeman Hotel Gayrettepe Le Ciel Spa’da ‘Sultan masajı’
    18.05.2018
    A+
    A-

    Dedeman Hotel Gayrettepe’deki Le Ciel Spa misafirlerine bahar yorgunluğunu atma fırsatı tanıyor.  Klasik masajdan aroma terapiye uzanan geniş bir yelpazede misafirlerini ağırlayan SPA merkezi dileyenlere hamam keyfi de sunuyor.

    Misafirlerini Dedeman Hotel Gayrettepe kalitesinde, ayrıcalıklı bir SPA deneyimi yaşamaya davet eden Le Ciel Spa, herkesi baharın yorgunluğunu atmaya çağırıyor. Profesyonel kadrosuyla hizmet veren Le Ciel Spa’da yapılan masajların bedenen olduğu kadar ruhen de dinlenmeyi sağladığını belirten Dedeman İstanbul Genel Müdürü Tunay Erdal, “Bedeninize ve ruhunuza iyi gelecek masaj uygulamaları Dedeman Hotel Le Ciel Spa’nın profesyonel kadrosunun ellerinde ziyaretçilerimize şifa veriyor. Misafirlerimiz dilerlerse çift olarak da yararlanabildikleri masaj keyfinden tercihlerine göre İsveç ve Aromaterapi masajları olarak yararlanabiliyorlar. Bu ayrıcalıklı hizmetten faydalanmak için misafirlerimizin Dedeman Hotel Gayrettepe Le Ciel Spa’da rezervasyon yaptırmaları yeterli” dedi.

     

    Sunulan masaj hizmeti hakkında bilgi veren Erdal, “Aroma terapi, misafirlerimizin kendi tercih edeceği özel aromatik yağlarla yapılan rahatlama masajıdır. Özel müzik eşliğinde, zihni boşaltmaya ve kasları gevşetmeye yönelik bir masajdır” derken klasik masajı ise şöyle tanımladı:

    “Masajın beş ana tekniğinin, bütün vücuda belirli bir düzen ve sıralama içerisinde uygulandığı klasik masaj yöntemi, özellikle sırt ve omuz bölgesine yoğunlaşmaktadır. Çeşitli yağlar eşliğinde cildin ölü dokusundan arındırılması ile başlayan klasik masaj uygulamasında vücuda aşırı baskı uygulamadan rahatlatmaya odaklanılır. Farklı masaj yöntemleri, belli sıralamalar içerisinde uygulanarak, kas spazmlarının ve ödemin dağıtılmasına odaklanılır. Tıbbi masaj uygulamalarına esin kaynağı olan klasik masaj Çin kültüründe üç bin yılı aşan bir tarihe sahiptir.”

     

    Osmanlı İmparatorluğu döneminde sultanlara uygulanan ve sarayın programına sadık kalınarak hazırlanan ‘Sultan masajı’ hakkında da bilgi veren Erdal, keseden sonra vücuda köpük sıkılarak rahatlatıcı ve çok hafif bir köpük masajı uygulandığını belirterek, amaçlarının misafirlerini bedenen ve ruhen arınmış bir halde ağırlamak olduğunu vurguladı. SPA merkezinde verdikleri masaj terapisinin yanı sıra sauna, buhar odası ve jakuzi hizmetlerinin de bulunduğunu belirten Erdal, herkesi mükemmel bir masaj deneyimi için Le Ciel Spa’ya beklediklerini söyledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.