DOLAR 32,5048
EURO 34,9518
ALTIN 2430,203
BIST 9798,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Değişim ilkbaharda Benetton’la başlıyor

    Değişim ilkbaharda Benetton’la başlıyor
    26.02.2018
    A+
    A-

    United Colors of Benetton’un yetişkin ve çocuk İlkbahar koleksiyonu; baharın habercisi papatyalar, güller, karanfiller ve ayçiçekleriyle mevsimin coşkusuna ortak oluyor.

    Batik kumaşlar, ünlem niteliğinde iddialı slogan baskılı tişörtler, rengarenk takımlar ve sıfır yaka sweatshirt’ler koleksiyonun öne çıkan parçalarından sadece birkaçı…

    Kışkırtıcı ve dikkat çekici reklam kampanyalarıyla dünyayı şaşırtan işlere imza atan İtalyan fotoğrafçı ve reklamcı Oliviero Toscani ile yeniden işbirliği yapan Benetton, markanın inatçı ruhuyla paralel olarak İlkbahar Koleksiyonu’nun mottosunu “ Değişim baharda başlar”olarak oluşturdu.

    Benetton yeni sezonla birlikte gelen değişim; cinsiyetsiz bir stille birlikte tüm koleksiyonda barış, sevgi, eşitlik ve pozitifliği yüksek sesle ve korkusuzca konuşmaya çağırıyor.

    “Ne olursa olsun hepimiz eşitiz” söylemiyle oluşturulan koleksiyonda farklı renkler ve kumaşlar, modanın serbestliğini savunarak birbirleriyle kuralsızca eşleştiriliyor. Punktan hippiye, şık bir stilden günlük giyime kadar her tarza uygun parçalar barındıran koleksiyon; etnik kökeni, yaşı ya da cinsel yönelimi fark etmeksizin herkesi kucaklıyor. Küreselleşmenin ötesinde bir giyinme şekliyle Benetton’un İlkbahar 2018 koleksiyonu, özgürlük ve yaratıcılığın en mükemmel örneğini sergiliyor.

    Benetton yeni sezon koleksiyonu, uluslararası moda tarihine iz bırakan İtalyan markasının sarsılmaz ruhuna ve Oliviero Toscani’nin önceki çalışmalarıyla markaya kattığı sihirli değişime gönderme yaparak “Değişim, baharda başlar” mottosuyla sokaklarda boy gösteriyor olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.