DOLAR 32,5764
EURO 34,7906
ALTIN 2501,145
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Deha Bilimlier Hançer’le ezber bozdu

    Deha Bilimlier Hançer’le ezber bozdu
    22.04.2018
    A+
    A-

    Geçtiğimiz hafta çıkardığı “Adı Aşk” isimli maxi single çalışmasıyla müzikseverler ile arayı soğutmayan Deha Bilimlier, Hançer şarkısıyla fark yarattı. Geçen haftanın sosyal medyada en çok konuşulan sanatçıları arasında yer alan Deha, söz ve müziği İlyas Yalçıntaş’a, düzenlemesi Febyo Taşel’e ait Hançer şarkısını Murat Joker yönetmenliğinde kliplendirdi.

    SOSYAL MEDYADA YORUMLARI MUTLU ETTİ

    Duygusal şarkısının listelerde yer almasından dolayı mutlu olduğunu belirten Deha Bilimlier, ”Yaza herkes hareketli şarkıyla girmeye çalışıyor, ben bir farklılık yapıp slow şarkıyla yaza giriş yaptım. Çok şükür aldığımız tepkiler ve geri dönüşler beni, şirketim BON Productions’ı ve ekibimi çok mutlu etti, müzikal anlamda Hançeri tam da olması gerektiği yere sapladığımızı düşünüyoruz. Yakın olduğum sanatçı dostlarım başta olmak üzere, emeği geçen herkesin duygularının olduğu bu şarkıya sahip çıkan, destek gösteren herkese çok teşekkür ediyorum.” açıklamasını yaptı.

    YAZIN EZBERİNİ BOZDU

    Yaz mevsiminde birçok sanatçının hareketli çıkış yapmasına ise, “Bahar ve yaz aylarında slow bir şarkıyı müzikseverler ile buluşturmak cesaret gerektirir. Siz cesur olursanız insanlar da bunun karşılığını veriyor. Başarımızdan ziyade bu konuda ezber bozduğumuz için çok mutluyum.” ifadeleri kullandı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.