DOLAR 32,5952
EURO 34,7976
ALTIN 2404,307
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Deichmann ile güneşli bir yaz

    Deichmann ile güneşli bir yaz
    29.05.2017
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda bulunan Deichmann’ın modern ve stil sahibi tasarımlarla harmanladığı Yaz Koleksiyonu, sezona güçlü bir giriş yapıyor. Etnik ve bohem modeller, sıra dışı renk skalasıyla kombinleri zenginleştiriyor. Detaylarıyla sezonun parıldayan parçalarına dönüşen sneakerlar, dolgu topuklar, sandaletler, espadriller, oxfordlar, yüksek topuklular ve makosenler sıcak bir yazın habercisi oluyor. Sokak stilinin en kuvvetli parçalarından metalik görünümler ise koleksiyonda ağırlığını hissettiriyor.
    Bohem Stile Yolculuk
    70’lerin vazgeçilmezi bohem esintiler, espadril ve sandaletlerde hayat bularak kadınların markajına giriyor. Zımba, püskül ve ponpon detaylarıyla hareketlenen sandaletler sokaklarda festival havası estiriyor. Her kombini kusursuzca tamamlayan yeni koleksiyon, kadınların en yakın arkadaşı oluyor.
    Dolgu Topuk ve Yüksek Topuktan Vazgeçemeyenlere
    Tarzı kadar rahatlığına da önem veren kadınların olmazsa olmazı dolgu topuklar, sokakları hakimiyeti altına alıyor.. Maxi elbiseler, havuç pantolonlar, midi etekler ve keten şortlarla büyük bir uyum sergileyen modeller, feminen bir görünüm yaratıyor.Topuklarında hasır, keten,tahta detaylarla ön plana çıkan tasarımlar ise kombinlere farklılık katıyor. Terlik tasarımlarını da istila eden dolgu topuklar, sezonun yükselen trendleri arasında geliyor. Ayrıca koleksiyonda geniş bir yer kaplayan, yüksek modayı çağrıştıran yüksek topuklular da kadınların feminen dünyasının olmazsa olmazı.
    Çanta ve Aksesuarlar Yaza Hazır
    Yaz kapıyı çaldı… Deichmann’ın koleksiyonunda alkışı alan zamansız çanta ve aksesuar tasarımları her kadının imdadına yetişiyor. Işıltılı gecelerden gündelik hayata kadar rahatlıkla kullanılabilen çantalar; denim kumaşlar, şal baskılar ve lazer kesimlerle adeta büyülüyor. Özgün zevkleri olan, tarz sahibi kadınların tercihi olan modeller orijinal kombinlerin tamamlayıcısı oluyor. Uzun soluklu rotaların yol dostu pop-art bavullar ve hasır şapkalar ise seyahatlere hem renk hem de enerji katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.