DOLAR 32,5997
EURO 34,7991
ALTIN 2490,109
BIST 9466,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DEİK Business Tennis Cup nefes kesiyor

    DEİK Business Tennis Cup nefes kesiyor
    25.05.2017
    A+
    A-

    Türkiye ekonomisine yön veren şirketlerin katılımıyla altıncısı düzenlenen DEİK Business Tennis Cup 22 Mayıs 2017 tarihinde başladı. 20 şirketin, 240 sporcusuyla katıldığı ve TED’de düzenlenen turnuva, eğlence ve rekabet dolu maçlara sahne oluyor.

    17 Mayıs 2017’de Borusan Perili Köşk’te düzenlenen resepsiyon ile başlayan ve Türkiye’nin ilk ve tek şirketler arası tenis turnuvası olma özelliğini taşıyan DEİK Business Tennis Cup’ta maçlar başladı. Turnuvanın açış resepsiyonu, DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan’ın açış konuşmasıyla başlarken, daha sonra turnuvaya destek veren QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, Ford adına İnteraktif Pazarlama Uzmanı Efe Parmaksız, Amerikan Hastanesi adına Operasyon Direktörü Esra Kora, Borusan Holding’den İcra Kurulu Üyesi Erkan Kafadar, Mövenpick Hotel İstanbul adına Genel Müdür Bozkurt Atabek ve Hamilton adına LotisPharma Eğitim Müdürü Anıl Elmer, Gaok İnvest, Breeze De Mar ve SPX’e teşekkür plaketleri sunuldu.
    DEİK Business Tennis Cup, 30 Mayıs 2017 tarihinde oynanacak final maçıyla sona erecek. Etkinlik, ekonomiye yön veren kurumsal şirketlerin çalışanlarına network yapabilmeleri için önemli bir imkan sağlıyor. Maçlar, Fed/Davis Cup formatında ve tek erkekler, tek kadınlar, karışık ve çift erkekler kategorilerinde oynanıyor. Maçları, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından atanmış hakemler yönetiyor. Kazanan sporcular ödüllerini 5 Temmuz 2017 tarihinde Mövenpick Hotel İstanbul’da düzenlenecek ödül töreninde alacaklar.
    Türkiye’nin önde gelen özel şirketlerinin çalışanlarının mücadele ettiği etkinlik, DEİK’in öncülüğünde ve milli tenisçi Arda Saran’ın sahibi olduğu EveryThink Sports & Entertainment organizasyonunda gerçekleştiriliyor. Arda Saran, etkinlikle ilgili olarak şu değerlendirmeyi yapıyor: “DEİK Business Tennis Cup ile iş dünyasının profesyonellerini spor paydasında buluşturmayı hedefliyoruz. DEİK’in desteğiyle çok daha güçlü bir şirket networküne ulaştık. 2017 yılında turnuvada altıncı yılımızı tamamlamış olmakla beraber, tenisin daha fazla insanı buluşturmasını amaçlayan bir strateji değişikliğine giderek yurtdışına da açılma kararı aldık. Bu kapsamda ilk durağımız Dubai olacak”.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.