DOLAR 32,5161
EURO 34,8664
ALTIN 2491,222
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dekar fotoğrafçılık tarihine ışık tutuyor

    Dekar fotoğrafçılık tarihine ışık tutuyor
    02.01.2018
    A+
    A-

    Kültür ve sanata verdiği desteği her sene artırarak devam eden Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş., kuruluşunun 10. yılında Engin Özendes’in “Osmanlı İmparatorluğu’nda Fotoğrafçılık” isimli eserine destek vererek, fotoğrafçılık tarihinin başyapıt niteliğindeki bu eserini sanatseverlerle buluşturdu.

    Sanatın güzellikleri ve tarihin izlerini harmanlayan Engin Özendes’in, “Osmanlı İmparatorluğu’nda Fotoğrafçılık” isimli eseri, Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. desteğiyle raflarda yerini aldı.

    Eser, tarihi dönemlerin tüm kültürel değerlerini gözler önüne seriyor. Dönemin yaşam tarzını yansıtırken, tarihe yön veren ünlü fotoğrafçılarla tanışma imkanı sağlıyor. Her sayfasında fotoğraf sanatının tarihle ilişkisini derinlemesine inceleyen bu önemli kaynak, okuyucuları tarih sahnesinde eşsiz bir zaman yolculuğuna davet ediyor.

    Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, kitabın ön sözündeki yazısında kuruluşlarının ilk yıllarından itibaren sanatın ve sanatçının yanında olmayı, toplumun kültürel gelişimine odaklanmayı oldukça önemli gördüklerini belirtti.

    Salih Kuzu, fotoğrafçılık sanatının tüm güzelliklerini yansıtan ve tarihin derinliklerine yolculuk imkanı sunan bu önemli eseri, şirketlerinin kuruluşunun 10. yılında paylaşmanın gururunu yaşadıklarını kaydetti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.