DOLAR 32,5678
EURO 34,7139
ALTIN 2487,133
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dekon Luna’da avantajlı satışlarda son günler

    Dekon Luna’da avantajlı satışlarda son günler
    04.10.2017
    A+
    A-

    Dekon İnşaat’ın Finans Merkezi’nin yanında yükselen yeni projesi Dekon Luna’da avantajlı ön satışlarda son günler yaşanıyor. Lansman öncesi fiyatlarıyla hem yatırım yapmak isteyenlere, hem de daha uygun fiyatlarla konforlu dairelerde oturmak isteyenlere hitap eden Dekon Luna’da kaçırılmayacak fırsatlar 15 Ekim’de son buluyor.

    İstanbul Finans Merkezi’nin yanında, tek bina olarak yükselecek olan yeni proje Dekon Luna, konfordan vazgeçmeden daha sade bir yaşam arayan yeni evli ya da tek çocuklu çiftlerle genç profesyonellere hitap ediyor. Zemin + 14 kat ve 90 daireden oluşan ve bir rezidansın gerektirdiği tüm konforu sunan Dekon Luna’da açık havuz, kapalı otopark ve balkonlu daire opsiyonu bulunuyor. 1+1 ve 2+1 olarak sunulan yeni projede, daire büyüklükleri 51 ile 116 metrekare arasında değişiyor.

    İki Yıl İçerisine Yüzde 40 Prim Yapacak

    Uzmanlar tarafından gerçekleştirilen çalışmalara göre, Dekon Luna’nın da içerisinde bulunduğu bölgenin fiyatlarının iki yıl içerisinde yüzde 40 prim yapacak. Erişilebilir fiyatlarla satışa sunulan Dekon Luna, 15 Ekim’e kadar, 15 bin 500 TL’den başlayan peşinatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca, yüzde 10+5 peşinat indirimi gerçekleştiriliyor.

    Bu projeyle ilgili tüm iletişim Dekon Senkron Satış Ofisi’nden yürütülüyor. Dekon İnşaat’ın yeni projesi ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler (0216) 364 00 12 no’lu telefondan ulaşabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.