DOLAR 32,32
EURO 35,0659
ALTIN 2280,109
BIST 9029,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dekorasyonda cam zemin farkını güvenle yaşayın

    Dekorasyonda cam zemin farkını güvenle yaşayın
    31.03.2020
    A+
    A-

    Dekorasyonda cam zemin uygulamaları giderek yaygınlaşıyor. Yer döşemelerinin uygulandığı her alanda kullanılabilen cam zeminler fonksiyonel olmalarının yanı sıra şık görünümleriyle de dikkat çekiyor. Türkiye’nin ilk mat ve dekoratif cam üreticisi Yorglass’ın Almanya IFA Enstitüsü tarafından kaydırmazlığı sertifikalandırılan Yorfloor kaydırmaz zemin camı serisi, ev ve işyerleri dışında alışveriş merkezi, otel, restoran, bahçe, duş kabini gibi alanlarda güvenle kullanılabiliyor.

    Camın kalitesini ve estetik görünümünü mekanlara taşıyan Yorglass’ın kaydırmaz zemin camı serisi, şeffaf camın yanı sıra kullanıcılara 6 farklı desende butik bir koleksiyon sunuyor. Dekorasyona farklı bir hava katmak, gün ışığından daha fazla faydalanmak ve camın doğallığını yaşamak isteyenler için şık bir tamamlayıcı olan Yorfloor kaydırmaz zemin camı serisi, Alman İş Güvenliği Kurumu IFA Onaylı Kaydırmazlık Sertifikası’na sahip.

    İpeksi bir dokunuşla cam zeminin zarafetini yaşayın

    Doğadan ilham alınarak tasarlanan Yorfloor serisi; esneklik, kalite ve güvenilirlik anlamında da Yorglass imzası taşıyor. Yorfloor transparent ise mat cam üzerine uygulanan Yorfloor desenlerini transparan seçeneği ile sunuyor. Zamanla bozulmayan, aşınmayan ve renk değiştirmeyen Yorfloor kaydırmaz zemin camı serisi, ipeksi ve yumuşak bir dokunuşla ayağınızı yere sağlam basmanızı sağlıyor. Dekoratif ve işlevsel bir zemin kaplaması malzemesi olarak mimari projelerin vazgeçilmezi olan seri, dünyanın pek çok ülkesinde iç ve dış mekanlarda farklı bir ambiyans yaratmak isteyenler için de ilham veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.