DOLAR 32,32
EURO 35,0659
ALTIN 2280,109
BIST 9029,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dekorasyonda kadife trendi devam ediyor

    Dekorasyonda kadife trendi devam ediyor
    28.01.2019
    A+
    A-

    Son yıllarda modada çok fazla gördüğümüz kadife, dekorasyonda da popülerliğini koruyor.

    Modası hiç geçmeyen kadifeyi; koltuk ve kanepelerde, masaların sandalyelerinde ya da kanepe yastıklarında 2019 yılında da sıklıkla göreceğiz. Yaşam alanlarına sofistike ve şık bir hava katan kadifeyi; Buka’nın Diamond, Havana ve Avola koltuklarının yanı sıra kırlentleriyle de evlerinize taşıyabilirsiniz.

    Modada yükselişte olan kadife trendi, dekorasyonda da etkisini hissettiriyor. 2019 yılında da en trend kumaşlardan olacak kadife dokular, ev dekorasyonunda sıcak bir atmosfer yaratıyor. Yumuşak dokusuyla kış mevsimi için en uygun kumaş olabilecek kadifeyi koltuklarınızdan, perdelerinize, yastıklarınızdan puflara kadar dekorasyonunuzda yer vererek şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Zengin koleksiyonuyla her tarz eve ve bütçeye hitap eden Buka; kadife dokulu koltuk, kanepe ve yastıklarıyla trendi yakalamanıza yardımcı oluyor.

    Göz kamaştırıcı elmastan ilham alıyor  

    İşlevsel ve modüler mobilya koleksiyonuna sahip Buka’nın, oturma gruplarında kadife kumaşı tercih edeceklere ilk önerisi Diamond. Elmasın göz kamaştırıcı parlaklığı ve zarafetinden ilham alarak tasarlanan Diamond’ın ince ayakları zeminde çapraz olarak kesişiyor ve genel yapısıyla uyum içinde yer alıyor. Rahat tasarımıyla da farklı ölçü seçeneği sunuyor.

    Evlerde Küba esintisi

    Buka’nın önerdiği diğer bir koleksiyon ise Havana. Adını Küba’nın renkli başkentinden alan Havana, geniş skalaya sahip kumaş seçeneklerinin yanı sıra tekli, ikili kanepeleri ve yuvarlak formlu puf alternatifleriyle kullancıların zevkine göre özelleştirilebiliyor. Geleneksel hatları şehrin tarihi havasını yansıtırken, kavisli kolçakları ve tombul formdaki ayakları sıcak bir hava yaratılmasını sağlıyor.

    Hem şık hem rahat

    Sade hatları ve derin oturum yapısıyla estetik ve ergonomiyi bir araya getiren Avola,  modern metal ve ahşap ayakları ve değiştirilebilir kılıflarıyla her tarz eve uyum sağlıyor. Kadife dokusunun yanısıra farklı tonlardan oluşan renk skalasına da sahip olan Avola kanepenin geniş ve derin oturma minderi sayesinde kullanıcılar rahat bir oturum konforu elde ediyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.