DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dekorasyonun gizli kahramanları dresuarlara Loda dokunuşu

    Dekorasyonun gizli kahramanları dresuarlara Loda dokunuşu
    15.02.2018
    A+
    A-

    Söz konusu ev dekorasyonu olduğunda tamamlayıcı parçalar arasında yer alan dresuarlar, farklı kullanım alanlarıyla dekorasyon özgürlüğü sağlıyor. Özellikle hol, antre ve kanepe arkalarında tercih edilen dresuarları bu kadar özel kılansa, mekana derinlik ve karakter katması… Loda Mobilya, dekorasyonun ana oyuncularında gösterdiği başarıyı tamamlayıcı tasarımlarda sürdürerek, özgün form ve dizayndaki dresuarlara imza atıyor.

    Basic Box ile geçmiş ile bugün buluşuyor…

    Retro tarzın dokunuşlarıyla zamanın ötesinde bir tasarıma dönüşen Basic Box Dresuar, meşenin dingin dokusunu yaşam alanlarına getiriyor. 70’lerin bitmeyen enerjisini tek bir tasarımda buluşturan Basic Box, zarif geçişleri ve minimal formuyla bu enerji içinde dingin alan yaratıyor. Estetik özelliklerinin yanı sıra işlevsel yönüyle de dikkat çeken Basic Box, üç bölmeden oluşan tasarımıyla en şık aksesuarlarınız için bir sergi alanı oluşturuyor.

    Dresuarda turuncu devrimi; Spine

    Sıcak tonların egemenliğinde bir tasarım olan Spine Dresuar, ahşabın yumuşak dokusunu, turuncunun canlılığı ve tazeliğiyle buluşturuyor. Klasik algının dışında özgün ve modern bir portre çizen Spine, sıra dışı ayak formu, lake gövde ve ceviz çekmece uyumu ile evinizin enerjisini yükseltiyor. Üst gövdesi ile aksesuarlarınıza özel bir alan sunan Spine Dresuar, iki adet geniş çekmecesiyle de fonksiyonelliğinden ödün vermiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.